در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۳۰۴۴۰۶
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۹
رئیس دانشگاه تهران:
رئیس دانشگاه تهران درباره لوازم تقویت ارتباط با صنعت گفت: دفاتر ارتباط با صنعت طوری باشد که هر شرکت اثرگذاری در دانشگاه دفتر داشته باشد و قطعا دانشگاه هم باید در صنعت دفتر داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری دانا به نقل از دانشگاه تهران، دومین همایش علمی فناوری و کارآفرینی دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران با شعار «دانشکده میان‌رشته‌ای، فناوری‌محور و کارآفرین» با برگزاری ۱۷ رویداد، به کار خود پایان داد.

دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران در دومین همایش علمی و فناوری دانشکده علوم و فنون نوین، با بیان اینکه رویکرد میان‌رشته‌ای دانشکده علوم و فنون نوین باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و با قوت بیشتر ادامه پیدا کند، گفت: وقتی صحبت از دانشکده میان‌رشته‌ای می‌کنیم، نمی‌توانیم این مأموریت ویژه را با ساز و کار‌های متداولی که در دانشگاه وجود دارد دنبال کنیم، بلکه با مأموریت نوین دانشکده علوم و فنون نوین نیازمند طراحی جدید هستیم و با ساختار‌های سنتی نمی‌توانیم این مأموریت جدید را محقق کنیم.

رئیس دانشگاه تهران افزود: در ستاد دانشگاه باید انعطاف را برای طراحی ساختار‌های جدید قائل شویم و اصرار به استفاده از ساختار‌های سنتی از قبل تعیین‌شده نکنیم؛ بلکه اجازه دهیم انعطاف در تهیه ساختار به وجود آید. یک ساختار برای همیشه طراحی نشده است و با توجه به مأموریت جدید باید دچار تحول شود.

مقیمی خاطرنشان کرد: باید مأموریت‌ها را به گونه‌ای و به صورت ساختار یکپارچه و به هم پیوسته تنظیم کنیم تا بتوانند مأموریت اصلی را محقق کند، و در کنار آن بستر‌ها و زیرساخت‌ها را فراهم کنیم.

رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر تجمیع ظرفیت‌ها برای حل مسئله، گفت: نوع نگاه ما در طراحی رشته‌ها باید اینطور باشد که علاوه بر اینکه همچنان باید تخصصی شدن رشته‌ها را دنبال کنیم و در مرز دانش حرکت کنیم، حتماً لازم است نگاه تجمیعی برای حل مسئله‌ای که نیازمند مهارت‌های چندگانه و تخصصی مختلف است داشته باشیم و بر این اساس، رشته‌های جدید را ایجاد کرده و به طور مستمر متناسب با نیاز بازار به روز رسانی کنیم.

مقیمی افزود: مسائل در کشور ما فقط از جنس فنی نیست بلکه جنبه‌های روانی، اجتماعی، فنی، فلسفی الهیاتی، اقتصادی و مدیریتی در کسب و کار‌ها باید مورد توجه قرار گیرند. نمود چنین نگاه جامعی را باید در دانشکده علوم و فنون نوین ببینیم.

وی دانشکده علوم و فنون نوین را دارای ظرفیت بالا برای گسترش روابط با خارج از دانشگاه دانست و خاطرنشان کرد: به دلیل محدودیت‌های مالی دولت و دانشگاه و بودجه‌های قطره‌چکانی سالانه، باید راهکار تأمین مالی مناسبی برای ساخت و ساز‌ها را جویا کنیم که یکی از راه‌های رسمی، تأمین منابع از طریق خیرین نیک‌اندیش است.

مقیمی درباره لوازم تقویت ارتباط با صنعت، اظهار داشت: باید دفاتر ارتباط با صنعت طوری باشد که هر شرکت اثرگذاری باید در دانشگاه دفتر داشته باشد و قطعاً دانشگاه هم باید در صنعت دفتر داشته باشد تا بتوانیم این ارتباط را حفظ هم بکنیم. البته صرف شکل‌گیری ساختار برای تقویت ارتباط با صنعت مهم نیست بلکه باید محتوا را نیز توسعه دهیم.

ارسال نظر