وی با اشاره به مهمترین مشکلاتی که دانشگاهها در عدم دریافت قسمت عمده ای از بودجه 91 مواجه بودند، اظهار داشت: بسیاری از دانشگاهها برای تغذیه، امکانات، نگهداری تجهیزات، تغذیه و حتی به نیروهای قراردادی خود همچنین دستگاهها بدهکار هستند و این بدهکاری طی سال جاری باید از طریق بودجه سایر پرداخت می شد.
معاون اداری مالی وزارت علوم، گفت: بودجه سایر برای دانشگاه ها طی سال جاری بین 60 تا 67 درصد و برای دانشگاه های استان ها این فاصله بیشتر هم بود در حالیکه بودجه سایر دستگاهها بین 79 تا 81 درصد اعلام شد.
وی با یادآوری سایر مشکلات دانشگاهها مثل خرید امکانات آموزشی، کمک آموزشی، فضای سبز، پژوهشی، فرهنگی، نیروهای قراردادی و غیره، تاکید کرد که دانشگاهها منتظر دریافت تخصیص آخر هستند.
متکان تصریح کرد: بودجه فعلی که در اختیار دانشگاهها قرار گرفته کفایت نمی کند.
دانشگاه های کشور درحالی سال 91 را با بدهی به پایان می برند که پیگیری خبرنگار دانا، از روسای برخی از این دانشگاه ها در ماه های گذشته به دلیل انکار مشکلات مالی بی نتیجه ماند.
به نظر می رسد، عدم شفافیت در بیان مشکلات، یکی از موانع موجود بر سر حل مشکلات دانشگاه هاست. در سال گذشته، متاسفانه، بیشتر دانشگاه های پولی مانند دانشگاه های غیرانتفاعی نیز درگیر مشکلات مالی بودند. /پایان پیام