به گزارش خبرنگار گروه آموزش خبرگزاری دانا (دانا خبر)، موضوع محبوبیت کامران دانشجو، وزیر علوم تحقیقات و فناوری و برادر وی فرهاد دانشجو، رییس دانشگاه آزاد، مساله ای است که در یکی دو سال گذشته از سوی خود آن ها چند باری مطرح شده است. البته نباید این محبوبیت و تعریف و تمجید هایی که زیر دستان این دو برادر از آن ها می کنند را دروغ پنداشت. مدیران زیر دست فرهاد دانشجو، بارها در مقابل رسانه ها و حتی جلسات خصوصی محاسن اخلاقی او را برشمرده اند. کامران دانشجو نیز از این موضوع مستثنی نیست. وزیری که بیشتر او را به اقدامات جهادی و تصمیمات تند مدیریتی می شناسند که بزرگ ترین تجلی آن تلاش برای تک جنسیتی کردن دانشگاه هاست.
اما، در مقابل، سخنان مخالفان و منتقدان این دو مدیر، کمتر رسانه ای می شود. در صورتی که متاسفانه ایرادات اساسی به خصوص به نحوه اداره دانشگاه آزاد پس از تصدی تیم تازه ریاست وارد است.
با این وجود، خبرگزاری مهر امروز نامه ای را از فرهاد دانشجو منتشر کرده که در نوع خود جالب توجه است. ریاست دانشگاه آزاد، در این نامه از زیر دستان خود درخواست کرده از اوتمجید نکنند زیرا آن را تیری بر گلو و دشمن جان و شرافت خود می داند.
در این نامه که لحنی تند علیه مدیران دانشگاه آزاد دارد دانشجو عنوان می کند که دلش می خواهد بر صورت تمجید کنندگان خاک بپاشد.
ریاست دانشگاه آزاد سمتی مهم در رده مدیریتی کشور است ولی این موضوع که مدیران دانشگاه آزاد به چه می اندیشند و چرا لازم می بینند عکس رییس خود را در کنار عکس امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در اتاق کارشان قرار دهند جای سوال دارد. آیا این تعریف و تمجید ها در سیستم اداری دانشگاه آزاد درونی شده و یا مدیریت فرد دانشجو باعث شده که آن ها بخواهند برای بقا و یا حتی ارتقا این طور به مقابله با شرافت رییس خود بپردازند. این در حالی است که در همین زمان کم، بسیاری از مدیران پیشین دانشگاه آزاد حتی در رده های بالای مدیریتی ترجیح داده اند با این نهاد مهم قطع ارتباط کنند.
اظهار نظرهای عجیب و غریب برادران دانشجو در رسانه ها چیز تازه ای نیست. بخشی از این نامه و یا ابلاغیه به انتخاب خبرنگار مهر در پی می آید.
«تحسین و تعریف و تمجید مسوولین در حضورشان و یا افراط در تمجید از مسوولین در غیابشان، خدای نکرده باعث می گردد که مغرور شوند و به باوری بی اساس از خویش برسند و زمینه را برای فخر فروشی و خودبین بارآوردن فراهم می کند و برای ستمگران و خیانت کاران نیز نوعی تایید و تشویق عملی به شمار می آید.
عزیزانم وقتی می شنوم و یا می بینم برخی افراد برای نشان دادن دوستی و علاقه، تعریف و تمجید می نمایند و یا عکس اینجانب را در جلسات عمومی و یا اتاق خود می گذارند، احساس می کنم آنها تیغی بر گلویم نهاده اند و قصد جان و شرفم را کرده اند، باز می پندارم اگر با کارد برنده و تیزی به سراغم بیایند برایم بهتر است از ایکه در پیش رو، مدح گویند و تمجید آنچنانی بکنند و اگر معذوریت اخلاقی اجازه می داد، دوست داشتم به صورت مدح کننده خاک بپاشم تا به این طریق نفرت خود از این رفتار علنی نمایم، می ترسم از عذاب دردناک الهی و از اینکه تعریف و تمجید آنها مرا از خود راضی و مغرور نمایند و از اهل نجات جدایم سازد، تشویق و تقدیر از افراد برای کارهای نیکی که انجام شده اگر در حد اعتدال باشد مذموم نیست، ولی این حقیر و برادر کوچک شما مایل است حتی از چنین تقدیر و تشکری نیز خود را به دور بدارد.
ضروری است به جای تعریف و تمجید از افراد به رسیدگی بهتر و موثرتر و بهینه به مسوولیتهای محوله و برنامه ریزی صحیح برای آینده و تشریح اصولی و علمی دستاوردهای بسیار ارزنده آموزشی و پژوهشی، فرهنگی، عمرانی، دانشجویی، بین المللی، اداری و مالی و غیره بپردازیم.
در ارتقای کیفیت فعالیت ها اهتمام بیشتر بنماییم و به تقاضاهای ارباب رجوع با محبت و مهربانی بیشتر و قانونمند و دقیق رسیدگی کنیم، به جای سرودن شعر برای تمجید و نصب عکس مسئولان دانشگاه در گردهمایی ها و اتاق ها و سمینارها و سایت، عشق و علاقه خود را نثار اسلام و رهبر فرزانه انقلاب و جمهوری اسلامی ایران بنماییم.
اینجانب به برادری و دوستی شما نیازمندم و امیدوارم با رعایت مفاد این نامه ضمن نشان دادن حسن نیت و حسن تدبیر، اینجانب را از عذاب الهی دور بدارید، معاونین دانشگاه و روسای واحدها و مدیران حراست و بازرسی و روسای محترم سما و مرکز آزمون و دیگر مسئولین در دانشگاه آزاد اسلامی ملزم و موظف به رعایت موارد ذکر شده می باشند.
برادر کوچک شما فرهاد دانشجو
رییس داشگاه آزاد اسلامی»