رییس شورای حل اختلاف اتحادیه رایانه تهران:
![](/files/fa/news/1392/3/20/16777_635.jpg)
محمد حسن محمدی در خصوص دستگاههای بدون نام توضیح داد: با افزایش تولیدات جهانی، امروز کارخانههایی در برخی کشورها از قبیل چین و تایوان دستگاههایی را بدون هیچ نامی تولید میکنند و به خریدار میگویند هر نامی که بخواهید میتوانید روی آن بزنید.
رییس شورای حل اختلاف اتحادیه رایانه تهران گفت: روی این دستگاه ها نام برندهای مطرح یا نام های متفرقه زده می شود که در نهایت این کالا معتبر و با کیفیت نیست؛ اگرچه به مراتب ارزانتر از نمونه مشابه باشد.
این وارد کننده قطعات رایانه و لپ تاپ، بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات ادامه داد: در موارد دیگری نیز مشاهده شده دستگاه هایی که به صورت غیرقانونی از مرزها وارد میشوند، دستگاههای خراب یا تعمیر شده و در حد نو هستند که به جای کالای نو فروخته می شوند.
رییس شورای حل اختلاف اتحادیه رایانه تهران تاکید کرد: در نهایت با توجه به اینکه هیچ تضمینی برای تعمیر این دستگاهها و بازگشت هزینه مشتری وجود ندارد، به خریداران رایانه، لپ تاپ، تبلت و نوت بوک توصیه میکنیم کالای غیرمجاز الکترونیکی نخرند.
او تاکید کرد: در بازار رقابتی فروشندگانی که در حجم بالا کار میکنند نمی توانند اجناس خود را در بازار نگه دارند. از این رو هم اکنون میزان سود واردکنندگان بازار رایانه و لپ تاپ از سود دو درصد به سود نیم درصد کاهش یافته است.