گاهی آنقدر منقلب و متاثر می شوی که باید تمام اسلوب نگارش را که کناری بگذاری و طرحی غمگنانه در اندازی! فلسطین... سرزمین تلالو زیتون ... سرزمین زخم و خون... سرزمین کودکان بغض آلود... سرزمین زخم های کبود... سرزمین خشم های فرو خفته... سرزمین آشفته آشفته. جایی که در آن خشونت به زبان خیلی ساده ترجمه می شود. جایی که وقتی آفتاب در باختر آن افول می کند، آفتاب درد از خاور قلب می تابد.
دستگیری کودکی 5 ساله توسط 7 سرباز صهیونیست
فلسطین را نمی شود در جغرافیا گنجاند و در تاریخ رد پای ساکنانش را جست. این سرزمین مقدس را فقط می توان در اقلیم قلب اسلام تعریف کرد. همین چند روز پیش بود که در خبرها آمده بود: کودک 5 ساله ای به نام ودیع مسوده از سرزمین فلسطین به جرم پرتاب سنگ توسط 7 پلیس صهیونتیست بازداشت شد! این خبر را چگونه در درون سلول های خاکستری مغزم محبوس کنم؟ ودیع 5 ساله، ودیعه آرمان فلسطین است. تصور کنید وقتی ودیع 55 ساله شد، چه خاطره ای را باید برای فرزندان خود تعریف کند؟ برعکس بچه های رفاه زده غرب و که از تعداد مسافرت ها و خوشی ها و پلی استیشن و.... خواهند گفت، ودیع از بازداشت و شکنجه و زندان و دیوارهای بلند مسدود خواهد گفت. از جدال سنگ با سلاح مرگبار...
سرباز یهودی شرافت را به تمسخر گرفته است
آدم شرم دارد نام خود را انسان بگذارد و هم طراز آن سرباز صهیونیست باشد که کودکی 5 ساله را دستگیر می کند. آنان شرافت را به تمسخر گرفته اند و کسانی هستند که حتی مبانی دینی و صریح ترین پیام رسول خویش را هم باور ندارند. در فرمان ششم از فرامین دهگانه می خوانیم: قتل انجام نده و به مردم ظلم روا نکن. کدام منشور به اصطلاح حقوق بشری است که دستگیری کودکی 5 ساله را تایید کرده باشد و آن را مصداق عینی «ظلم کردن» نداند؟ کدامین عقل و احساس این وحشیگری را در ردیف «ظلم کردن» قرار نمی دهد؟
روز و هفته ای نیست که که خبر از توحش عده ای با توهم ارض موعود نشنیده باشیم. گویی ارض موعود جولانگاه هتک حرمت شرف از دامان بشریت است و این پرده دری نه از نیل تا فرات، بلکه از قلب واشینگتن تا آن باختر دور است که در قالب لابی های تهوع آور نمود پیدا می کند. تا جایی 3 روز پیش سفیر آمریکا در مصر در اظهاراتی عجیب گفته است «مصری ها یا باید بندگی اربابان یهود خود را بپذیرند یا از این کشور خارج شوند!
اظهارات عجیب و جنجالی سفیر آمریکا در مصر
وی همچنین افزوده است «اسرائیل اگر مجبور به مقابله نظامی شود، این جنگ همان جنگ آرماگدون خواهد بود و بازگشت یهودیان از تمامی نقاط جهان به «سرزمین موعود نیل تا فرات» نزدیک است و در سال 2013 میلادی (امسال) انجام خواهد شد.»
توضیح اینکه آرماگدون، یا آرماجدون، از نظر صهیونیست ها جنگی است که با انجام آن یهودیان بر جهان مسلط می شوند و در آخرالزمان حکومت جهانی تشکیل می دهند. اینان مردمانی هستند که قصد دارند، هر روز نمکی از جنس دستگیری ودیع 5 ساله و اظهارات عجیب سفیر آمریکا در این زخم 65 ساله پاشیده می شود و گویی کسی نیست که بپرسد: بای ذنب قتلت؟
اغماض مجامع بین المللی در رابطه با جنایات رژیم جعلی اسرائیل
حشمت فلاحت پیشه در گفت و گو با خبرگزاری دانا و در رابطه با دستگیری این کودک 5 ساله فلسطینی گفت: این نخستین باری نیست که چنین اقداماتی توسط این رژیم صورت می گیرد و جالب این است که این رژیم، دائم از سرکوب صحبت می کند و رژیمی است که آزادنه فعالیت های تروریستی انجام می دهد و با افتخار لیست ترورهای خود را اعلام می کند و هر کدام از این ادعاها و اعلام ها و ابراز وجودها می تواند عاملی باشد که در منشور ملل متحد – طبق اصل هفتم آن منشور- به عنوان یک رژیم نامشروع قلمداد کند
وی ادامه داد: همه اقدامات تروریستی مذکور می تواند باعث این شود که یک رژیم مورد تحریم قرار بگیرد. یعنی طبق ماده 41 اصل هفتم که اینگونه بیان شده است که «شورای امنیت میتواند تصمیم بگیرد كه برای اجرای تصمیمات آن شورا مبادرت به چه اقداماتی كه متضمن به كارگیری نیروی مسلح نباشد لازم است و میتواند از اعضای ملل متحد بخواهد كه به این قبیل اقدامات مبادرت ورزند این اقدامات ممكن است شامل متوقف ساختن تمام یا قسمتی از روابط اقتصادی و ارتباطات راهآهن – دریایی – هوایی – پستی – تلگرافی – رادیویی و سایر وسائل ارتباطی و قطع روابط سیاسی باشد.» این رژیم را تحریم کند.
زمینه اجرای تحریم علیه رژیم صهیونیستی
وی با اشاره به ماده 42 فصل هفتم منشور ملل گفت: این ماده به این نکته اشاره دارد که اگر موارد ماده 41 اثرگذار نبوده و یا كافی نیست سازمان ملل میتواند به وسیله نیروهای هوایی – دریایی یا زمینی به اقدامی كه برای حفظ یا اعاده صلح و امنیت بینالمللی ضروری است مبادرت كند.
نماینده سابق مجلس در ادامه اظهار داشت: با این اوصاف رژیم صهیونیستی هیچوقت مورد تعقیب و تنبیه قرار نمی گیرد. اما جمهوری اسلامی ایران که هیچگونه سندی مبنی بر اینکه ایران از انرژی هسته ای به صورت نظامی استفاده نکرده است، مورد تحریم قرار می گیرد. این در حالی است که مقامات رژیم صهیونیستی بارها به داشت بمب هسته ای اذعان کرده اند و عضو آژانس هم نیستند و ضمن اینکه حقوق بشر را نادیده می گیرند و برخی از سازمان ها که دولتی نیستند، (مثل اجلاس جهانی بین المجالس) هر ساله 8 مورد برای نقض حقوق بشر توسط رژیم صهیونیستی به صورت مستند اعلام می شود و به سازمان ملل متحد ارجاع می شود، باز هم عملاً هیچ اقدامی برای ایجاد محدویت در رفتار این رژیم صورت نمی گیرد .
حضور پرشور مردم در روز قدس؛ پاسخ به انحرافات
فلاحت پیشه در پایان با بیان این مطلب که حضور مردم در راهپیمایی روز قدس می تواند، پاسخ انحراف هایی باشد که توسط برخی از گروه های فلسطینی رخ داده است گفن: مرحوم امام وقتی جمعه آخر ماه رمضان را به عنوان روز قدس اعلام کردند، چنین واقعیتی را پیش بینی می کردند. ایشان این همه ناعدالتی هایی که در دنیا صورت می گیرد را می دیدند بی عدالتی هایی که باعث می شود که عملاً حقوق فلسطینی ها در هیچ جایی تامین نشود. ایشان یک عرصه امتی را برای این قضیه مشخص کردند که مسلمانان حرف خودشان را به گوش جهانیان برسانند. متاسفانه امسال در حالی به روز قدس رسیدیم که انحراف های بزرگی صورت گرفته است و متاسفانه این نوع انحراف در رفتارهای حماس هم رخ داده است. وقتی که اینها با یک اشتباه پول قطی و عربستان را به فلسطین برده اند و از طرفی هم اشتباه خط سازش اخوانی است، ولی باز هم آن چیزی که به همه انحراف ها پاسخ می دهد، حضور گسترده در راهپیمایی روز قدس است. روز قدسی که به انحرافات بزرگتر از این پاسخ داده است.