در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۱۵۷۰۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۴
رییس مرکز تحقیقات ایدز مطرح کرد:
رییس مرکز تحقیقات ایدز عنوان کرد: وزارت بهداشت کیت های تشخیصی فوری ایدز را در اختیار کلینیک های تحت نظر خود قرار داده است که در 98 درصد موارد تشخیص داده شده توسط آن صحیح است اما به دلیل متفاوت بودن رفتار افراد در برابر نتیجه آزمایش تشخیصی ایدز حضور در جلسه قبل از آزمایش در بروز رفتار و پذیرش آن بسیار موثر است.

دکتر مینو محرز رییس مرکز تحقیقات ایدز در گفت و گو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری دانا(دانا خبر) با اشاره به توزیع کیت های تشخیص ایدز در کلینیک های وزارت بهداشت گفت: یکی از راه های تشخیص HIV انجام تست های فوری است که توسط کیت های مورد تایید وزارت بهداشت و در کلینیک های تحت نظارت آن انجام می شود.

وی افزود: در 98 درصد موارد این کیت های تشخیصی درست عمل می کنند و نحوه استفاده از آن به این گونه است که از فرد یک قطره خون گرفته و بر روی نوار مخصوص دستگاه قرار می دهیم که در همان لحظه نتیجه مشخص می شود.

محرز با توجه به وجود برخی از انواع کیت های تشخیصی ایدز در داروخانه ها گفت: در برخی از داروخانه ها نیز کیت های تشخیصی ایدز وجود دارد اما نمی توان به آن ها اطمینان کرد زیرا بسیاری از این اقلام به صورت قاچاق وارد کشور می شود.

رییس مرکز تحقیقات ایدز شرکت در جلسه مشاوره قبل از انجام آزمایش تشخیصی را یکی از ارکان اساسی دانست و عنوان کرد: به دلیل اینکه تفسیر پزشکان از نتیجه آزمایش بسیار متفاوت است بنابراین حضور در جلسه مشاوره قبل از آزمایش به آمادگی فرد در پذیرش نتیجه بسیار موثر است.

دکتر مینو محرز در پاسخ به این سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه آیا توزیع این کیت ها در داروخانه ها و دسترسی افراد به آن می تواند در پیش گیری از ایدز تاثیر گذار باشد اظهار کرد: به دلیل اینکه واکنش افراد در برابر نتیجه آزمایش بسیار متفاوت است و در برخی موارد افراد از خود رفتارهای پرخطر نشان می دهند بنابراین باید دسترسی ها محدود باشد و توسط پزشک متخصص انجام شود.


ابلاغ دستورالعمل کیت‌های تشخیص سریع HIV

دکترعباس صداقت رییس اداره ایدز وزارت بهداشت چندی پیش در گفت و گو با ایسنا با بیان ابلاغ دستورالعمل بکارگیری کیت های تشخیص سریع HIV به سراسر کشور گفت: کیت‌هایی که از نظر پاسخدهی استاندارد هستند توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز مشاروه بیماری‌های رفتاری به صورت رایگان ارایه می‌شوند. اکنون نیز در تمام استان‌های کشور و در مناطقی که از نظر این بیماری مقداری پرخطرهستند، این امکان وجود دارد که مادران باردار از نظر ابتلا به این بیماری بوسیله این کیت‌های تشخیص سریع، مورد آزمایش قرار گیرند.

وی افزود: ارایه این کیت‌های تشخیص سریع در داروخانه‌ها و استفاده از آن به صورت خودآزمونی و همچنین استفاده از آن در آزمایشگاه‌های تشخیص طبی اکیدا ممنوع است؛ چرا که حتما فردی آموزش‌دیده باید از این کیت‌ها استفاده کند.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۰
0
1
cheghadr dard nale in ke be khahi test koni vay be rozi natijaroham bebini khoda on roz ro barye kasi nakhad lanati damane moshakhasi ham nadare