در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۱۵۸۹۲۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۹
آیت الله مهدوی کنی در جمع مدیران مدارس امام صادق(علیه السلام):
آیت الله مهدوی کنی برای شروع سال تحصیلی جدید، در جمع دانش آموزان و خانواده های دبستان و راهنمایی امام صادق (علیه السلام) حضور یافت.
به گزارش خبرگزاری دانا (داناخبر)، حضرت آیت الله مهدوی کنی صبح امروز (دوشنبه) در آیین بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید در در جمع دانش آموزان و خانواده های دبستان و راهنمایی امام صادق (علیه السلام) حاضر شد و با تبریک این روز به دانش آموزان، معلمان و خانواده های آنان مفید بودن برای اطرافیان و جامعه را یکی از مهمترین وظایف همه مسلمانان و به خصوص اعضای خانواده علمی امام صادق علیه السلام دانست.

رییس دانشگاه امام صادق (علیه السلام) در پایان سخنان پس از ذکر خاطره ای از اولین روز تحصیل خود زنگ مدرسه را به صدا در آورد و پس از آن در شورای مدیران مدارس امام صادق (علیه السلام)  حاضر شد.
وی با تجلیل از همکارانی که زندگی خود را وقف فراهم کردن فرصت آموزش برای دانش آموزان کرده اند، افزود: معلم واقعی چه بسا از نظر جسمی خسته است اما روح معلم از جریان علمی در مدرسه نشاط می گیرد.

رییس مجلس خبرگان رهبری افزود: قدر لحظات زندگی خود را که صرف تعلیم و تربیت می کنید بدانید و از وجود مشکلات و سختی ها مایوس نشوید.

ایشان در پاسخ به سخنان یکی از مدیران که شرایط فرهنگی جامعه را نامناسب دانست فرمودند: فضای فرهنگی امروز ما بهتر از فضای فرهنگی پیش از انقلاب است. ما وظیفه داریم به جای دعوت با سخن و شعار، مردم را با عمل به نیکی ها دعوت کنیم و باید کاری کنیم که نام مجموعه امام صادق(علیه السلام) عجین با نظم، انضباط، برخورد محبت آمیز و فضای علمی باشد.
ایشان با ذکر نمونه هایی از سالهای آغاز انقلاب فرمودند: ما در انقلاب نیز قرار نبود خشن باشیم و اگر گروهک های مسلح اجازه می دادند، فضای جامعه به سمت و سوی امنیتی پیش نمی رفت. اولین فرمانده کمیته های انقلاب اسلامی افزود: امام حتی برای افراد ساواکی که در کشتار مردم نقشی نداشتند فرمان عفو صادر کردند اما فضای ملتهبی که گروهکها ایجاد کردند باعث بروز بسیاری از خرابی ها و فاصله بین مردم و مسوولان شد.

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با بیان این مساله که در سالهای اول انقلاب نیز حجاب بانوان اجباری نبود افزود: مدتها پس از انقلاب کارمندان ادارات موظف به حجاب اسلامی نبودند، اما امام دستور دادند  به تدریج کسانی که در ادارات جمهوری اسلامی مشغول به کار هستند باید حجاب اسلامی را رعایت کنند.

ایشان رعایت تواضع در کلیه مراحل تعلیم و تربیت را از طرف معلمین را باعث نتیجه بخش شدن فرآیند تعلیم و تربیت دانستند.


ارسال نظر