به گزارش خبرگزاری دانا (دانا خبر)، مهدی نوید ادهم در گفتوگو با ایسنا گفت: بر اساس مصوبه قبلی شورای عالی آموزش و پرورش که نقش آنها انجام اقدامات کارشناسی در موضوعات مختلف بود، تعداد این کمیسیونها از پنج به هشت کمیسیون افزایش یافت.
وی افزود: در این کمیسیونها 15 تا 20 نفر از صاحبنظران، محققان و کارشناسان وزارت آموزش و پرورش حضور دارند و با توجه به تصویب سند تحول بنیادین، ضرورت بازنگری در اهداف، وظایف و ماموریتهای کمیسیونها در جلسات 877 و 888 مورد بررسی قرار گرفت و بر این اساس تعداد کمیسیونها به لحاظ اهمیت موضوعات آموزش و پرورش از پنج به هشت کمیسیون افزایش یافت.
نویدادهم ادامه داد: بر این اساس ماموریتها و وظایف جدیدی برای دبیرخانه شورای عالی آموزش و پرورش تعریف و تعیین شد که یکی از این موضوعات مهم، تشکیل کمیسیون تخصصی و اقتصادی آموزش و پرورش بود.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تصریح کرد: با توجه به اینکه موضوعات منابع انسانی و منابع فیزیکی آموزش و پرورش بسیار حایز اهمیت است و نقش اقتصاد بر روند سیاستگذاریها و تصمیمگیریها بسیار موثر است، مقرر شد این کمیسیون به صورت تخصصی موضوعات اقتصادی آموزش و پرورش را بررسی و نتایج را در اختیار بخشهای مربوطه قرار دهد.
به گفته وی، همچنین دبیرخانه این کمیسیون موظف به بررسی روند تاثیرگذاری و تحویل پیامدهای اقتصادی طرح و برنامههای آموزش و پرورش شد.
نویدادهم تاکید کرد: با توجه به اینکه مدیریت در آموزش و پرورش نیز از جایگاه بسیار مهمی برخوردار است، با تشکیل کمیسیون مدیریت آموزشگاهی، مقرر شد این کمیسیون شاخصها و صلاحیتهای حرفهای، تخصصی و عمومی مدیران و معاونان مدارس و روسای مناطق را بر عهده بگیرد.