به گزارش گروه آموزش خبرگزاری دانا (داناخبر) و به نقل از فارس، رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: در طرح سنجش تحصیلی نوآموزان
بدو ورود به دبستان، شاهد افزایش ۵۵ هزار نفری دانشآموزان کلاس
اولی بودیم و باید به سمتی برویم که تمام دانشآموزان کلاس اولی تحت پوشش قرار گیرند.
نامدار عبداللهیان معاون وزیر آموزش و پرورش در همایش روز جهانی معلولان که در مجتمع نابینایان شهید محبی تهران برگزار شد، اظهار داشت: امروزه یکی از سنجهها و شاخصهایی که در دولتها مطرح است، انجام فعالیت برای معلولان کشورهاست؛ از سال ۱۹۹۲، جوامع بینالمللی یک هفته و روز ویژه معلولین دارند و نشاندهنده احترام به این قشر است تا مسیرها برای آنها مهیا شود.
عبداللهیان به سیاستهای محوری این سازمان برای دانشآموزان استثنایی اشاره کرد و بیان داشت: سال گذشته اعلام کردیم که هر مدرسه باید یک کلاس هوشمند داشته باشد که انجام شد و امسال به دنبال نهضت تولید محتوای الکترونیکی هستیم و از همکاران فرهنگی در این سازمان میخواهم که از طریق ایمیل و حضوراً با کارشناسان سازمان ارتباط برقرار کنند و در این جهت کمک کنند.
وی ادامه داد: سیاست دوم این است که مراکز الدی (مرکز مشکلات ویژه یادگیری) با شیب تندتری افزایش یابد که این مرهون حمایت معاونت آموزش ابتدایی است و جلسهای جهت هماهنگی با مدیران این معاونت داشتیم چرا که این مراکز تأثیر بسزایی در کاهش افت تحصیلی دانشآموزان داشتند.
عبداللهیان به طرح سنجش تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان اشاره کرد و گفت: سنجش تحصیلی توسط آموزش و پرورش ابتدایی حمایت میشود و امسال ۵۵ هزار نفر نسبت به سال گذشته افزایش تعداد نوآموزان را داشتیم.
وی اضافه کرد: باید به سمتی برویم که هیچ دانشآموزی بدون سنجش به آموزش و پرورش عادی وارد نشود؛ ضمن اینکه این بزرگترین غربالگری در کشور است که گاهاً کمکهایی از سوی وزارت بهداشت به ما میشود که امیدواریم این کمک افزایش یابد.
معاون وزیر آموزش و پرورش با این اینکه سال گذشته در ۱۸ هزار شهر و روستا پایگاه داشتیم، گفت: ۱۰۶۲ پایگاه ثابت و سیار داشتیم و ۷ هزار پرسنل آموزش و پرورش استثنایی درگیر کار بودند و تا ۱۵ مهر ماه این فرایند ادامه داشت.
عبداللهیان افزود: ما در سال گذشته توانستیم ۱۱۵ عنوان کتاب را برای دانشآموزان نابینا به خط بریل ارائه کنیم.
وی با بیان اینکه برخی میگویند کتابهای دیر ارایه شدند، گفت: برخی کتابها ۲۷ شهریور از آموزش و پرورش عادی به ما تحویل شد که باید متناسبسازی میشد و موجب شد که برخی کتابها دیرتر به دست دانشآموزان برسد.
رییس سازمان آموزش و پشرورش استثنایی به طرح تلفیقی فراگیر اشاره کرد و اظهار داشت: در این طرح دانشآموزان استثنایی در کنار دانشآموزان عادی تحصیل میکنند و برای معلمان این مدارس نیز زحمات آنها را در نظر گرفتیم.