به گزارش گروه آموزش خبرگزاری دانا (دانا خبر)، پرویز کوثری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه این آمار طبق آخرین سرشماری آمار مسکن در سال 90 به دست آمده، اظهارکرد: این در حالی است که میزان سطح سواد در گروه سنی 10 تا 49 سال در سال 55 نزدیک به 48 درصد بوده است.
وی با اشاره به رشد روز افزون میزان سطح سواد در میان گروه سنی یاد شده، افزود: در حال حاضر نزدیک به هفت درصد این گروه سنی بیسواد هستند که البته انتظار میرود با برنامهریزیهای صورت گرفته در برنامه پنجم توسعه بتوان این میزان بیسوادی را هم کاهش داد.
کوثری با بیان اینکه استان قزوین هم در میزان سطح سواد گروه سنی 10 تا 49 سال بر اساس سرشماری سال 90 عنوان پانزدهم را به خود اختصاص داده است، یادآور شد: بر این اساس میتوان گفت که این استان از پیشگامان عرصه سوادآموزی است که به نوعی به میانگین کشوری هم نزدیک شده است.
معاون منابع انسانی و توسعه مدیریت سازمان نهضت سوادآموزی کشور یادآور شد: به منظور تحقق سند چشم انداز 1404 و کسب رتبه اول دانایی و علم در منطقه، باید به رفع بیسوادی توجه بیشتری شود.
وی با اشاره به اینکه سواد به عنوان شاخص توسعه در دنیا تلقی می شود، تصریح کرد: با توجه به تعهدات بینالمللی ما، سوادآموزی اهمیت بیشتری میِیابد و هیچ مانعی از حیث قوانین و مقررات برای فعالیتهای سوادآموزی وجود ندارد و همین امر میطلبد که نهایت تلاش خود را در این زمینه به کار بگیریم.