به گزارش گروه آموزش خبرگزاری دانا (دانا خبر)، دکتر علی اکبری ساری در گفت و گو با مهر افزود: دانشکده بهداشت قدیمی ترین و بزرگترین دانشکده منطقه مدیترانه شرقی است که در حال حاضر دارای 14 گروه آموزشی، 120 عضو هیات علمی و 2 هزار دانشجو است که در 40 رشته - مقطع تحصیل می کنند. 75 درصد تحصیلات در این دانشکده در بخش تحصیلات تکمیلی ارشد، دکتری تخصصی و MPH است .
رییس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: چند رشته جدید از جمله سلامت شهری در مقطع دکتری، بهداشت بین المللی در مقطع ارشد و سلامت جهانی و دیپلماسی سلامت در مقطع دکتری راه اندازی خواهیم کرد.
وی افزود: همچنین اکنون در گروه های دیگر رشته ارزیابی فناوری سلامت در مقطع ارشد و رشته سلامت و رفاه اجتماعی و مدیریت پژوهش در مقطع دکتری نهایی شده اند. ضمن اینکه رشته مدیریت بهداشت عمومی در مقطع دکتری تخصصی اولین بار در ایران راه اندازی می شود و پیش از این در چند دانشگاه معتبر دنیا وجود داشته است. این مقطع که به آن DRPh می گویند در سه گرایش برای اولین بار ایجاد می شود.
اکبری ساری درباره وضعیت اساتید این دانشکده خاطرنشان کرد: اساتید این دانشکده سهم مهمی در آموزش علوم بهداشتی در کشور داشته اند و اکنون دانشکده قطب علمی آموزش علوم بهداشتی است و 60 تا 70 درصد اعضای هیات علمی استاد و دانشیار هستند که اساتید فرهیخته ای محسوب می شوند.
وی افزود: مشکل اینجاست که این افراد دارای سن بالا هستند و باید به زودی برنامه ای برای جایگزینی این افراد با اعضای هیات علمی جوان تر داشته باشیم. در سالهای اخیر تحصیلات تکمیلی گسترش پیدا کرده و در فرآیند طبیعی اعضای هیات علمی بعد از 30 سال کار باید جایگزین شوند و در حال حاضر بیش از 35 تا 40 درصد آنها بالای 25 سال سابقه و یا سن بالای 60 سال دارند که نیاز است در 4 تا 5 سال آینده نیروی هیات علمی جوان جذب شوند.
وی درباره دانشجویان خارجی شاغل به تحصیل در دانشکده گفت: 25 دانشجوی خارجی در حوزه تحصیلات تکمیلی در این دانشکده تحصیل می کنند که بخشی از آنها بورسیه و بخشی دیگر با هزینه سازمان های خارجی از جمله اکو تحصیل می کنند . درحال حاضر هم 25 دانشجوی خارجی جدید پذیرفته ایم.