به گزارش گروه آموزش خبرگزاری دانا (دانا خبر)، به نقل از ایسنا، زرافشان با در توضیح عملکرد مدارس در بالابردن سطح نمرات دانش آموزان و ارتقای کیفیت آموزشی اظهار داشت: برای ارتقای یادگیری دانش آموزان و ارتقای کیفیت آموزش و پرورش در سطح کشور باید برنامه عملی داشته باشیم. در برنامه های سالیانه ای که در سطح ملی، استانی و منطقه ای تنظیم می شود، در آن برنامه به طور مثال گفته می شود میانگین کشوری درس فیزک 15 است و در فلان منطقه 13 که باید آن منطقه دو نمره عقب افتاده را با اتخاذ تدابیری از جمله ارتقای کیفیت آموزش کلاسهای فوق برنامه، آموزش معلمان و افزایش فعالیتهای حرفهای معلمان جبران کند که این جزو برنامههای توسعهای آموزش و پرورش محسوب میشود.
زرافشان تصریح کرد: همان طوری که ما نسبت به پوشش تحصیلی دانش آموزان حساس هستیم و اینکه دانش آموزان باید در سن یادگیری در مدارس حضور داشته باشند، به همان نسبت هم به ارتقای یادگیری و کیفیت تحصیلی توجه داریم و از استان ها میخواهیم که خود را به بالاتر از میانگین نمرات کشوری برسانند تا با این تدابیر بتوانیم به اهداف آموزش و پرورش از جمله پوشش تحصیلی و ارتقای یادگیری دست پیدا کنیم.
زرافشان در ادامه گفت: در سطح منطقه نیز برای همه مدارس یک الگوی واحد تعیین نمیشود. زیرا یک مدرسه تیزهوشان است که باید عملکرد آن بالا باشد، یک مدرسهای هیات امنایی است که عملکرد بالاتری دارد و یک مدرسه هم در منطقه محروم قرار دارد. همچنین مسایلی غیر از آموزش و پروش شامل مسایل فرهنگی، اجتماعی، خانوادگی هم در برنامهریزی برای ارتقای کیفیت آموزش تاثیر گذار است.