به گزارش گروه آموزش خبرگزاری دانا (داناخبر)، به نقل از مهر، ضیا هاشمی صبح امروز، سه شنبه 13 اسفند ماه، در همایش معاونان فرهنگی اجتماعی دانشگاه ها با بیان اینکه گاهی تکرار یک مطلب و برخورد شعاری با یک آرمان نگرش فرد را منفی می کند برتوجه معاونان فرهنگی به فرهنگ و کنش فرهنگ تأکید کرد و از دانشگاه ها خواست دچار شعارزدگی نشوند.
وی با تاکید بر اینکه معاونان فرهنگی دانشگاه ها دیده بانان فرهنگی به شمار می آیند ادامه داد: معاونان فرهنگی باید بالاتر از سایرین قرار داشته باشند. دانشگاه باید در خدمت نیازهای جامعه و فعالیت های فرهنگی ناظر به چالش ها باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران در بخش دیگری از سخنان خود به حضور دانشجویان در فضای مجازی اشاره کرد و با بیان اینکه براساس مطالعه دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ها 60 درصد دانشجویان ما از نرم افزارهای ویچت و وایبر استفاده می کنند بر استفاده دانشجویان از فضای مجازی و پذیرش این واقعیت که لازم است دانشجویان در این فضاها حضور داشته باشند تاکید کرد.
وی همچنین با بیان اینکه راهی نداریم جز اینکه فضای مجازی را به عنوان یک واقعیت به رسمیت بشناسیم، استفاده از فضای مجازی را به مثابه ورود از روستا به شهر دانست و گفت: وقتی بحث استفاده دانشجویان از فضای مجازی می شود این سوال را مطرح می کنند که راهکار شما برای عدم حضور دانشجویان در فیس بوک چست؟ این سوال مثل این می ماند که راهکارتان برای جلوگیری از ورود از روستا به شهر چیست؟
هاشمی، با بیان اینکه گاهی به فضای مجازی به عنوان یک معضل نگاه می شود گفت: قطعا امکانات شهر بیشتر از امکانات روستا است و در فضای شهری شرایط رشد و نمو بیشتر فراهم می شود. فضای مجازی در دانشگاه ها و در میان دانشجویان لازم است حضور پرنگ داشته باشد و کاربران اصلی این فضاها را دانشگاهیان و دانشجویان تشکیل می دهند البته ما باید برای این فضای مجازی برنامه هم داشته باشیم و گمان نکنیم اگر این عرصه را خالی کنیم مساله حل می شود.