درحالیکه سخنگوی دولت خبر از گران نشدن بنزین در سال 94 داده بود، وزیر نفت طی واکنشی به آن گفت: هنوز در رابطه با قیمت بنزین در سال آینده اجماعی در دولت انجام نشده است و چانهزنیها ادامه دارد.
به گزارش گروه انرژی خبرگزاری دانا، وزیر نفت با بیان اینکه پیشبینی قیمت جهانی نفت در آینده بسیار دشوار است، گفت: هنوز در رابطه با قیمت بنزین در سال آینده اجماعی در دولت انجام نشده است و چانهزنیها ادامه دارد.به گفته زنگنه، هدف دولت این است که در یک برنامه زمانبندی شده، به تدریج توزیع بنزین معمولی را متوقف کند.
وی تضویح داد: در این رابطه هنوز نمیتوان زمان بندی دقیقی ارایه کرد اما توقف عرضه بنزین معمولی و توزیع بنزین یورو 4 در آینده را از کلانشهرها آغاز خواهیم کرد.
دیروز نوبخت سخنگوی دولت در مورد قیمت بنزین در لایحه بودجه سال 94 گفته بود: قیمت بنزین گران نشده و همان 48 هزار میلیارد منابع سال جاری را در حد همان سقف اقدام خواهیم کرد و تصمیمی برای افزایش قیمت نداریم و این ارقام هم باید به تصویب مجلس برسد.