در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۱۹۱۲۸۲
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۴
دانش‌آموزان دبستانی برای شناخت بیشتر استان‌های کشور، به همراه والدین‌شان مسئولیت برپایی غرفه‌ها را بر عهده گرفته بودند و تاریخچه استان‌ها، صنایع دستی و غذاهای محلی هر استان را به نمایش گذاشتند.

به گزارش خبرگزاری دانا به نقل از فارس،  در حال حاضر بیش از 100 هزار مدرسه در کشور فعالیت می‌کند؛ مسئولان مدارس تلاش می‌کنند تا برای یادگیری هرچه بهتر دانش‌آموزان و افزایش کیفیت یادگیری برنامه‌های متنوعی را اجرا کنند.

جشنواره ایران‌شناسی از نمونه این برنامه‌هاست که در دبستان واله تهران برگزار شد؛ دانش‌آموزان دبستانی برای شناخت بیشتر استان‌های کشور، به همراه والدین‌شان مسئولیت برپایی غرفه‌ها را بر عهده گرفته بودند و تاریخچه استان‌ها، صنایع دستی و غذاهای محلی هر استان را به نمایش گذاشتند.

آوا قشلاقیان وکیمیا ایزدپناه دانش‌آموزان 9 ساله‌ای هستند که در کلاس سوم دبستان درس می‌خوانند و اطلاعات استان آذربایجان شرقی را جمع‌آوری کرده‌اند.


آوا می‌گوید:اطلاعات مربوط به استان آذربایجان شرقی را از اینترنت به کمک مادرم جمع‌آوری کردیم، البته از بچه‌های دیگر کلاس نیز کمک گرفتیم.

وی می‌افزاید: برای شناخت ایران باید با تحقیق کردن و استفاده از تجربه افرادی که ایران را گشتند، اطلاعات به دست آوریم.

کیمیا نیز اظهار می‌دارد: وسایل این غرفه را از مادربزرگ‌ها و فامیل‌هایمان گرفته‌ایم تا بتوانیم این غرفه را راه‌اندازی کنیم.

وی با بیان اینکه در این مدت اطلاعات خیلی زیادی در مورد استان آذربایجان شرقی به دست آوردم، اضافه می‌کند: یاد گرفتیم که این استان چه غذاها و مکان‌های دیدنی دارد.


بردیا بدری‌کوهی و کسری شاه‌بابایی نیز دانش‌آموز کلاس پنجم هستند که اطلاعات مربوط به استان لرستان را جمع‌آوری کردند.

بردیا می‌گوید: وقتی در مدرسه، معلم‌مان استان‌ها را بین دانش‌آموزان تقسیم می‌کرد، استان لرستان را به ما داد و ما با کمک دانش‌آموزان دیگر، تحقیق را در مورد این استان آغاز کردیم.

وی با بیان اینکه در زمان تحقیق، با آداب و رسوم استان لرستان و غذاهای مختلف آن آشنا شدیم، اظهار می‌دارد: اگر دانش‌آموزان دوست دارند که کشور خود را بهتر بشناسند، باید مطالعه‌شان را بیشتر کنند.

کسری نیز می‌گوید: استان لرستان دیدنی‌های زیادی دارد و ما پس از تحقیق در مورد این استان، علاقمند شدیم که به همراه خانواده‌مان به این استان سفر کنیم و فکر می‌کنم اگر دانش‌آموزان نیز در مورد کشورشان تحقیق کنند دوست دارند به تمام نقاط ایران سفر کنند.


رهام گروسی دانش آموز سوم دبستان نیز بیان می‌کند: برخی از وسایل‌های غرفه را خودمان تهیه کردیم و برخی را نیز دانش‌آموزان دیگر آوردند.

ساریا خوب‌صفت مدیر دبستان پسرانه واله با بیان اینکه مهمترین هدف برگزاری جشنواره ایران‌شناسی شناخت وطن و آشنا شدن دانش‌آموزان با استان‌ها، فرهنگ‌ها و قومیت‌ها بود، اظهار می‌دارد: همیشه آموزش آن مطالبی نیست که بچه‌ها در کتاب‌های درسی می‌خوانند، بلکه با برگزاری نمایشگاه یا اردو، اطلاعات در ذهن دانش‌آموزان عمیقاً باقی می‌ماند و امیدواریم چنین برنامه‌هایی مانند المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای که حتی در روستاها اتفاق افتاده است، در تمام نقاط کشور روی دهد.


ارسال نظر