به گزارش خبرگزاری دانا، بهزاد بهرامی نسب در جمع روسای دانشگاههای جامع علمی کاربردی اصفهان اظهار کرد: یکی از کارهای مهم دانشگاه علمی کاربردی ترویج فرهنگ مهارتآموزی است که به دنبال تحقق آن هستیم.
وی با بیان اینکه دانشگاههای علمی کاربردی باید کارآفرین باشند، ادامه داد: این دانشگاه آمده تا در جریان کارآفرینی باری را از روی دوش کشور بردارد و فلسفه وجودی و مأموریت ویژه آن نیز تربیت تکنسین ماهر است.
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی تأکید کرد: دانشگاه علمی کاربردی نباید وارد کارشناسی ارشد شود، چراکه این دانشگاه علاقه ندارد مدرکگرایی در کشور به وجود آید و با این اتفاق به شدت مخالف هستیم، البته 26 رشته کارشناسی ارشدی که هم اکنون در دانشگاه در حال تدریس است همگی پروژه محور هستند.
بهرامی نسب اضافه کرد: اگر دانشگاه علمی کاربردی وارد مسئله کارشناسی ارشد شود، معضل بیکاری فارغالتحصیلان بیشتر شده و این اتفاق به کشور ضربه میزند.
وی به رتبهبندی دانشگاههای علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: این دانشگاهها بر اساس مباحث علمی، پژوهشی و فرهنگی از تابستان پیش رو رتبهبندی میشوند و مراکزی که بتوانند رتبه خوبی کسب کنند بخشی از پرداختهای دانشگاه استان به دانشگاهشان باز میگردد و مجوز دورههای آموزشی مختلف به آنها اعطا میشود.
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: مدرس دانشگاه علمی کاربردی باید ویژگیهای خاصی داشته باشد یعنی علم و عمل را هماهنگ با هم به دانشجو تزریق کند و از محیط کار به دانشگاه بیاید و به دانشجو علم بیاموزد، به خصوص که این ویژگی در دروس تخصصی اهمیت بالایی دارد.