در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۱۹۴۵۱۶
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۱
رئیس دانشگاه خبر داد:
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: اگر دانشگاه های مادر در حوزه علوم انسانی ظرفیت رشته های علوم انسانی را حفظ کنند، کیفیت در تربیت دانشجوی علوم انسانی و اجتماعی افزایش پیدا می کند.
حسین سلیمی، در خصوص کاهش ظرفیت پذیرش در رشته های علوم انسانی گفت: بخش عمده ای از ظرفیت پذیرش در رشته های علوم انسانی و اجتماعی در ۲ دانشگاه آزاد و پیام نور است همچنین تقریبا بالای ۸۰ درصد برخی رشته های علوم انسانی در این ۲ دانشگاه تدریس می شود لذا کاهش ظرفیت در دانشگاه های تهران، شهید بهشتی و علامه طباطبایی تاثیر زیادی در ظرفیت های دانشگاه ها ندارد و اگر دانشگاه های مادر ظرفیت های خود را کم کنند شاید در هر رشته تنها ۱۰ نفر ظرفیت کم شود.

وی افزود: اگر ظرفیت رشته های علوم انسانی در دانشگاه آزاد و پیام نور کاهش پیدا کند به ۱۰۰۰ نفر در هر رشته می رسد و این کاهش ظرفیت در مورد دانشگاه های مادر زیاد نخواهد بود.

وی ادامه داد: بنابراین کاهش چشمگیر ظرفیت پذیرش به دانشگاه هایی برمی گردد که دارای ظرفیت دانشجوی بالاتری هستند.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی درباره سیاست این دانشگاه در قبال محدودیت ظرفیت پذیرش دانشجو ادامه داد: در برخی رشته های علوم انسانی ممکن است ظرفیت را کم و در برخی حفظ کنیم. اما به دلیل اینکه ظرفیت ما بالا نیست، کاهش ظرفیت در رشته ها تنها به ۵ تا ۱۰ نفر می رسد.

سلیمی گفت: به نظر من اگر دانشگاه های بزرگ که کیفیت بالاتری دارند بتوانند ظرفیت ها را حفظ کنند و دانشگاه هایی که هنوز به استانداردهای لازم نرسیده اند از ظرفیتشان کم کنند، هم سیاست وزارت علوم در کاهش ظرفیت محقق می شود و هم کیفیت در تربیت دانشجوی علوم انسانی و اجتماعی افزایش پیدا می کند.

ارسال نظر