به گزارش خبرگزاری دانا، طبق این مطالعه بر روی حدود دو هزار و 300 بیماری انجام شد که در فاصله زمانی میان سال های 2006 و 2013 به حمله قلبی مبتلا شده بودند، وضعیت های زیست محیطی بر خطر ابتلای شخص به حمله قلبی و درمان های پس از ابتلا به حمله قلبی تاثیر دارد.
محققان دانشگاه سیلسیا در هلند متوجه شدند که برخی بیماران که خطر ابتلا به حمله قلبی و خونریزی در آنها زیاد است در روزهای گرم، آفتابی و خشک که هوا دارای سطوح بالایی منواکسید کربن است، در بیمارستان بستری می شوند.
این یافته ها بیان کننده این حقیقت هستند که ارگان های بدن این افراد به تغییرات آب و هوایی حساس تر هستند.
همچنین محققان متوجه شدند که درمان های پس از حمله قلبی نیز در روزهای سرد، بادی و هوای روشن که غلظت اوزن، منواکسید کربن و اکسیدهای نیتریک در هوا کم است، موفق تر هستند.
یکی از توضیحات احتمالی برای این یافته این است که آلاینده های هوا مانند منواکسید کربن به طرز برگشت ناپذیری به هموگلوبین متصل هستند و حمل اکسیژن در خون را تضعیف می کنند.
'این موضوع می تواند منجر به کمبود اکسیژن شده و باعث وخیم تر شدن وضعیت های بالینی و درمان کمتر موفق شود.
'تأثیر منفی آلاینده های هوا بر روی سیستم قلبی و عروقی را می توان با ارتباط آنها با التهاب، تاثیر بر سیستم تنفسی و اختلال در اکسیژناسیون توضیح داد.
به گفته محققان، همواره باید به یاد داشت که نه تنها انسان ها بر روی محیط زیست تاثیر می گذارند بلکه محیط زیست نیز بر روی انسان ها تاثیر می گذارد.