به گزارش خبرگزاری دانا:محمدرضا یوسفی در مراسم آغاز به کار اولین استارتاپ ویک و دومین استارتاپ ویکند در زنجان، اظهار کرد: استارتاپ ویک، یک رویداد تجربی و متشکل از علاقهمندانی است که ایدههای نوین خود را با قدرت ریسک بالایی طرح میکنند و برگزاری این جلسات میتواند در شکوفایی این نوع از ایدهها نقش بسزایی داشته باشد.
وی با مثبت ارزیابی کردن حمایت بخش دولتی از این حرکت کاملا خصوصی در سطح استان، گفت: هدف همه مسؤولان بهویژه در اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آموزش و ترویج کارآفرینی به جوانان است تا این قشر که نقش مهمی در توسعه جامعه دارند یاد بگیرند که چطور ایدههای خود را عملیاتی کنند.
یوسفی با بیان اینکه دورههای استارتاپ فرصت خوبی برای شناسایی و بروز استعداد در زمینههای مختلف است، تصریح کرد: تنها گروه هدف استارتاپ، کارآفرینان نیستند بلکه این فرصت مناسبی برای کارفرمایان و اسپانسرهای مالی است تا بتوانند از ایدههای برتر نهایت استفاده را داشته باشند.
وی تاکید کرد: با یادگیری اصولی ایدهپردازی جوانان یاد میگیرند که پس از فارغالتحصیلی لزوما به دنبال کار پشت میزی نباشند و بتوانند با عزم جدی خود رویکرد جدیدی را در زمینه اشتغال ایجاد کنند.
یک مشاور کسب و کار نیز در این جلسه گفت: کارآفرینی تولید ثروت و توسعه تکنولوژی و اشتغال مولد را به همراه خود دارد.
سعید امیدی با بیان اینکه هفته پایانی آبان ماه به عنوان هفته کارآفرینی نامگذاری شده است، اظهار کرد: کارآفرینی فرآیندی است که در آن فرصتهای محیطی شناسایی شده به طوری که بتواند کالا یا خدمات جدیدی را به جامعه ارائه دهد.
وی با بیان اینکه کارآفرینان به دنبال تغییر در جامعه بوده و میتوانند منشاء تحول و حرکت بزرگ در جامعه شوند، افزود: کارآفرینی تولید ثروت و توسعه تکنولوژی و اشتغال مولد را به همراه خود دارد.
این مشاور کسب و کار تاکید کرد: در کارآفرینی باید به نسل جوان اعتماد کرد و خارج از شعارزدگی و مباحث تئوریک زمینه حضور این افراد در جامعه فراهم شود و از مسیر توسعه کارآفرینی به توسعه اقتصادی برسیم.
امیدی که در حال حاضر رئیس شورای شهر زنجان است با اشاره به ظرفیت مدیریت شهری در حمایت از کارآفرینان، تصریح کرد: مدیریت شهری میتواند علاوه بر ایجاد زمینههای آموزش عمومی برای کارآفرینی، تعاملات محیطی را برای افراد کارآفرین تسهیل کند.