به گزارش خبرگزاری دانا،مهدی نوید ادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، با اشاره به برگزاری جلسه نهصدو بیست و چهارم شورای عالی آموزش و پرورش با حضور علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، اظهار داشت: در ابتدای این جلسه گزارشی در خصوص برگزاری همایش خیرین و حامیان مدارس شبانه روزی و نیز جشن تکلیف 12 هزار دانشآموز دختر ارائه شد.
وی تصریح کرد: ضمن تقدیر اعضای شورای عالی آموزش و پرورش از برگزاری چنین جلساتی و استمرار آنها، بر توجه بیشتر رسانهها و خصوصا صدا و سیما و انعکاس مطلوب آن با توجه به کارکردهای مثبت و نیز پیوند خانه و مدرسه تأکید شد.
نوید ادهم با بیان اینکه در ادامه این جلسه عناوین دروس دوره دوم متوسطه در شاخه فنی و حرفهای و کاردانش مورد بررسی قرار گرفت، افزود: با توجه به اسناد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، برنامه درسی ملی و سایر اسنادی که بر برنامه ریزیها و محتوای این رشتهها تاثیر میگذارد و در راستای اینکه این دروس باید متناسب بازار کار و اشتفال و اقتصاد مقاومتی باشد، مقرر شد که در این دو شاخه تحصیلی دانشآموزان در هفته حداکثر 40 ساعت در مدرسه حضور داشته باشند.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: این دانشآموزان 120 ساعت در طی 3 سال دروس عمومی و تخصصی را طی خواهند کرد که 42 ساعت به آموزشهای عمومی مانند تربیت دینی و قرآن، آموزش عربی، تربیت بدنی، ادبیات فارسی، زبان خارجه، انسان و محیط زیست، سلامت و بهداشت و درس تفکر وسود رسانهای که این دروس اصطلاحا درسهای هویت بخش بوده ونیز مهارت های شهروندی را در اختیار دانشآموزان قرار می دهد، اختصاص مییابد.
وی از اختصاص حداکثر 78 ساعت دروس فنی و تخصصی به این 2 رشته خبر داد و گفت: این دروس به دلیل تنوع و تکثر رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش مقرر شد در کمیسیون برنامه درسی شورای عالی آموزش و پرورش مورد بررسی و تصویب قرار گیرند.