به گزارش خبرگزاری دانا، در این پیاده راه، دانشگاههای تهران، جامع علمی- کاربردی، فنی و حرفه ای، علم و صنعت، تربیت مدرس، علامه طباطبایی، پیام نور، صنعتی امیر کبیر، هنر، تربیت دبیر شهید رجایی دستاوردهای خود را به صورت نوشتاری، پوستر، روزنامه و نقاشی که همه با موضوع انقلاب اسلامی بود ارائه دادند.
دکتر سید ضیاء هاشمی معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم در مراسم افتتاح پیاده راه انقلاب درباره علت ایجاد این پیاده راه مقابل سردر دانشگاه تهران گفت: این مکان برای کسانی که انقلاب را می شناسند مکان بسیار خاطره انگیزی است و بسیاری از اجتماعات مهم انقلاب در مقابل سر در این دانشگاه تشکیل شده است.
وی گفت: تشکیل این پیاده راه مقابل دانشگاه تهران با حضور دانشگاهها نشان دهنده نقش دانشگاهیان در جریان انقلاب اسلامی است.
وی ادامه داد: این پیاده راه تا ۲۲ بهمن برقرار خواهد بود و مسئولان وزارت علوم و روسای دانشگاه در روز ۲۲ بهمن از این نقطه به خیل عظیم راهپیمایی ۲۲ بهمن ملحق خواهند شد.
در ادامه فضل الله ایرجی مدیر امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز گفت: کمیته دانشجویی دانشگاهی دهه فجر با محوریت معاونت فرهنگی وزارت علوم تشکیل شد و راه اندازی این پیاده راه و برنامه های آن نیز ذیل این کمیته شکل گرفت. به دانشگاهها اعلام شد که برای دهه فجر برنامه های خود را اعلام کنند دانشگاهها نیز آمادگی خود را برای حضور پرشور در فعالیت ها و برنامه های دهه فجر اعلام کردند.
وی افزود: بنا به برنامه ای که از سال گذشته آغاز شده قرار شد دانشگاههایی در پیاده راه انقلاب حضور داشته باشند که در مسیر میدان فردوسی تا آزادی یعنی مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن قرار داشته باشند.