در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۱۲۳۶۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۸
عدم تماس چشمی، نداشتن انسجام در صحبت ها و حرکات خشک بدن از علائم عدم صداقت در گفتار است.
به گزارش خبرگزاری دانا،مهدی امامی روان شناس در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به چگونگی روش های تشخیص افراد دروغگو، اظهار داشت: دروغ گفتن به صورت ناخودآگاه باعث بروز واکنش هایی می شود که تحت کنترل فرد نیست و می توان از روی این عکس العمل ها به عدم صداقت افراد پی برد.

وی ادامه داد: بیشتر افراد، هنگام دروغ گفتن از تماس چشمی خودداری می کنند و حاضر به نگاه کردن در چشم فرد مقابل نیستند. البته برخی افراد ممکن است به دلیل خجالتی بودن از تماس چشمی امتناع کنند.

این کارشناس افزود: استفاده کردن از سوال خودتان در جواب نیز از دیگر علائم تشخیص این افراد است. به عنوان مثال اگر از فرد بپرسید که کیف مرا تو برداشته ای در پاسخ می گوید: نه کیف شما را من بر نداشته ام.

امامی در ادامه گفت: صحبت های افراد دروغگو معمولا انسجام ندارد و هر بار اطلاعات متفاوتی به شما می دهند و امکان دارد سخنانشان کاملا ضد و نقیض بوده و از یک پارچگی به دور باشد.

وی در پایان گفت: حرکات خشک بدن و عدم انعطاف در رفتار، کشیدن مداوم دست به پشت سر و لمس بینی از دیگر علائم دروغگویی است. البته تشخیص عدم صداقت افراد امر راحتی نبوده و از لحاظ اخلاقی درست نیست که بدون دلیل دیگران را به دروغگویی متهم کنیم ولی موارد ذکر شده در برخی موارد می تواند در فرد دروغگو بروز کند.
ارسال نظر