به گزارش خبرگزاری دانا، اسحاق جهانگیری روز دوشنبه در مراسم افتتاحیه سی وسومین اجلاس مدیران و روسای آموزش وپرورش کشور در سالن اجلاس سران گفت: سهم بودجه آموزش و پرورش با توجه عملکرد بودجه ای که امسال تصویب شده، 15 درصد افزایش یافته و 300 هزار میلیارد ریال به آموزش و پرورش اختصاص پیدا می کند.
** سال 94 بدترین سال اقتصادی پس از انقلاب بود
وی با بیان اینکه سال 94 بدترین سال اقتصادی بعد از انقلاب شمرده می شد، ادامه داد: اجرای طرح رتبه بندی معلمان را که از مهر سال 94 آغاز شد، دولت تصمیم گرفت برای تحقق وعده خود به معلمان عمل کند از این رو طرح رتبه بندی را به اجرا گذاشت گرچه در اواخر سال 94 در تنگنای بودجه بودیم و حتی حقوق کارمندان عقب می افتد ولی این طرح اجرا شد.
جهانگیری تاکید کرد: در سال 1395، 35 هزار میلیارد ریال به طرح رتبه بندی اختصاص یافت و معتقدیم این کار در برابر نیازهای آموزش وپرورش کار بزرگی نبود.
وی از وزیر آموزش و پرورش و مسئولان مربوط خواست تا با زبانی مناسب این خدمات به معلمان توضیح داده شود که چگونه در زمان تحریم ها و مشکلات مسایل آموزش وپرورش نیز مورد توجه قرار گرفته است.
** پیش بینی 45 هزار میلیارد ریالی برای پاداش خدمت فرهنگیان
فانی افزود: یک ردیف مستقل برای پاداش خدمت فرهنگیان به مبلغ 45 هزار میلیارد ریال پیش بینی شده تا تعهدات دولت در برابر فرهنگیان بازنشسته انجام شود.
** یکی از سیاست های دولت رسیدن به عدالت آموزشی است
وی رسیدن به عدالت آموزشی در مناطق محروم را یکی از سیاست های دولت دانست و گفت: مشکلات بسیاری چه در زمینه اجتماعی و چه در زمینه آموزش وپرورش در مناطق محروم وجود دارد و ردیف های متعددی در بودجه پیش بینی شده که امیدواریم با پرداخت به موقع بتوانیم بخش زیادی از محرومیت های این مناطق را از ببن ببریم.
جهانگیری همچنین افزود: بودجه دولت 210 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده بود که به 150 هزار میلیارد تومان کاهش یافت چون سقف بودجه باید با متناسب با درآمدها می شد.
وی ادامه داد: با توجه به تحریم های ظلمانه و پدیده کاهش بهای نفت در سال 94، دولت همچنان به آموزش وپرورش توجه داشت و سهم بودجه این وزارتخانه را به حدود 15 درصد مصوب رساندیم.
** آموزش و پرورش مهمترین و بزرگترین نهاد کشور است
جهانگیری خطاب به معلمان و دست اندرکاران آموزش و پرورش گفت: مسئولیت شما بسیار بزرگ است، چون بزرگترین منابع توسعه کشور و مسوئلیت کشف و شکوفایی و سرمایه گذاری بر روی نیروی انسانی کشور به عهده شما است.
وی از آموزش و پرورش به عنوان مهمترین و بزرگترین نهاد کشور یاد کرد که آرزوهای ملت بر روی دوش این وزارتخانه گذاشته شده و چشم امید کسانی است که به توسعه پایدار و پیشرفت و عدالت فکر می کنند.
معاون اول رئس جمهوری همچنین گفت: اهمیت آموزش و پرورش از ابتدای انقلاب تا به امروز در سخنان حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفته و در اسناد بالا دستی مانند قانون اساسی و همچنین در سیاست های کلی نظام و برنامه های توسعه کشور و همچنین برنامه ششم توسعه که در حال بررسی است به اهمیت و جایگاه توسعه آموزش و پرورش پرداخته شده است.
جهانگیری افزود: مسئولان نظام اتفاق نظر دارند که رسیدن به اهداف بزرگ کشور و انقلاب فقط با یک سیستم آموزش و پرورش کارا و تاثیرگذار ممکن است.
** رسیدن به اهداف بزرگ کشور با آموزش و پرورش کارا
وی گفت: پایه و اساس پیشرفت کشور نیروی انسانی است و مهمترین نقش در تربیت نیروی انسانی که در پرورش علمی، اخلاقی، خلاقیت، تفکر انتقادی و تعهد به عهده آموزش و پرورش است.
جهانگیری از این وزارتخانه به عنوان مهمترین بخشی یاد کرد که دولت را به جامعه متصل می کند و ادامه داد: گسترده ترین سطح تماس جامعه با دولت در این وزارتخانه شکل می گیرد و بیشترین کارکنان دولت در این وزارت حضور دارند، از این رو توسعه همه جانبه باید بر اساس اصلاح مدرسه استوار باشد.
** نیازمند آموزش و پرورش روزآمد هستیم
وی با اشاره به تحولات فناورانه در عصر ارتباطات و لزوم تجهیز دانش آموزان و مدارس با این فناوری گفت: نیازمند آموزش و پرورشی پویا و روزآمد هستیم تا با انطباق فعال در برابر تحولات آینده، نسل امروز را برای فردا مجهز کند.
معاون اول رئیس جمهوری تاکید کرد: کودک و نوجوان نمی تواند از جهان امروز بگذرد و باید جهان را بشناسد و اطلاع کامل از آن داشته باشد و از طرفی دیگر وابستگی به فرهنگ اسلامی و سرزمینی خود را حفظ کند.
جهانگیری گفت: هر کاری برای آینده چه در حوزه اقتصاد سیاست، فرهنگ و اجتماع باید از آموزش و پرورش شروع شود از این رو باید نظامی پویا، انعطاف پذیر و سازگار با فرهنگ دینی و اسلامی داشته باشیم.
وی افزود: هر تحول نیازمند تغییر نگرش است که این نگرش باید در آموزش و پرورش نیز اتفاق بیفاتد و باید نگاه به معلم و آموزش و پرورش متحول شود.
جهانگیری تاکید کرد: در مرحله اول آموزش و پرورش نیازمند منزلت است و باید مدرسه ای بسازیم که در طراز جمهوری اسلامی باشد.
وی ادامه داد: حکومتی که می خواهد از نظر ارزشی در تاثیر گذاری در جهان اسلام سرآمد باشد، می داند که این قدرت تاثیرگذاری از مدرسه های متناسب با طراز جمهوری اسلامی شکل خواهد گرفت.
معاون اول رئیس جمهوری از اهمیت اقتصاد آموزش و پرورش به عنوان یک موضوع جدی در دولت یاد کرد.
وی فاصله بین مدرسه کپری و مدرسه هوشمند را در جامعه بسیار دانست و گفت: دولت و رئیس جمهوری با همه محدودیت های پیش رو تلاش می کند تا به آموزش و پرورش بیش از بخش ها و حل مشکلات آنها توجه کند.
** موضوع هسته ای از مهمترین دستاوردهای دیپلماسی تاریخ ایران است
معاون اول رئیس جمهوری گفت: در موضوع هسته ای به یکی از مهمترین دستاورد های دپیلماسی تاریخ ایران دست یافتیم بگونه ای که حقوق هسته ای ایران تصویب شد
وی ادامه داد: سال سوم فعالیت دولت یازدهم به پایان می رسید و وارد چهارمین سال فعالیت این دولت می شویم، ازاین رو یکی از اولویت های مهم برای کشور مساله هسته ای و روابط بین الملل تشخیص داده شد.
جهانگیری افزود: از این رو اولین دستور دولت این بود که فضایی آرام، مناسب و تعامل با جهان خارج را برقرار کند و از سویی دیگر تلاش دشمنان برای اسلام هراسی را ناموفق سازد تا حقوق هسته ای و قانونی ملت ایران به رسمیت شناخته شود.
** خیلی ها فکر نمی کردند دولت با شش قدرت بزرگ به نتیجه برسد
وی ادامه داد: خیلی ها فکر نمی کردند دولت یازدهم بتواند با شش قدرت بزرگ در رابطه به مساله هسته ای به نتیجه مطلوب برسد اما تاکنون شرایط بگونه ای شده که کشورهای منطقه شاهد آن هستند که ایران کانون ثبات و آرامش منطقه است،
از این رو دست به اقدامات عجیب و غریبی در منطقه می زند.
** ایران در منطقه حرف اول را می زند
جهانگیری گفت: جایگاه، تاریخ منطقه استراتژیک و جمعیت به ایران کمک کرده در منطقه حرف و جایگاه متناسب با شان ملت ایران داشته باشد.
معاون اول رئیس جمهوری ادامه داد: ممکن است غربی ها بویژه آمریکا از سر دشمنی به برخی تعهدات خود در رابطه با مسایل هسته ای ایران عمل نکند البته آنها هستند که ضرر می کنند و دنیا می داند آمریکا چقدر صداقت دارد.
وی با بیان اینکه از حقوق قانونی خود عقب نشینی نمی کنیم، افزود: وقتی آمریکایی ها عدم صداقت خود را نشان می دهند، دستشان پیش ملت ایران رو می شود.
** بخش زیادی از تحرم های ظالمانه رفع شده است
جهانگیری یادآور شد: امروز بخش زیادی از تحرم های ظالمانه برطرف شده، بگونه ای که فروش نفت که بیش از این کمتر از یک میلیون بشکه بود اکنون به 2 میلیون و 500 هزار بشکه در روز رسیده و در شرایطی که هیچ کس تصور نمی کرد این چرخه فعال شود با قدرت به فعالیت خود ادامه داد.
وی افزود: در زمینه اقتصاد با تورم رکود و رکود تورمی مواجه بودیم که دولت یازدهم توانست با ارائه برنامه ها تورم را کاهش داده و ثبات اقتصادی را در کشور برقرار سازد.
جهانگیری گفت: خیلی از کشورهای نفت خیز با کاهش قیمت نفت دچار بحران های عظیمی شدند بگونه ای که بسیاری از کشورهای عربی خلیج فارس میلیاردها دلار از ذخایر خود را برداشت کردند. این در شرایطی بود که نه از جایی پول قرض گرفتیم و نه حساب ذخیره داشتیم، بلکه با مدیریت درست این بحران را پشت سر گذاشتم.
** تاثیرگذارتر از سیاست های دولت، امید و اعتماد مردم به مسئولان بود
وی ادامه داد: آنچه که تاثیرگذارتر از سیاست های دولت تدبیر وامید بود امید و اعتماد مردم به حرف های مسئولان بود به این معنا که مردم به بازارها برای خرید و فروش سکه و ارز هجوم نبردند.
** فرهنگسازی در مورد اقتصاد مقاومتی
معاون اول رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: امروز با سیاست های دقیق و مهم رهبر معظم انقلاب به عنوان اقتصاد مقاومتی، اقتصاد ایران قادر است در مقابل تکان های خارجی مقاومت کند، بگونه ای که در ماه های اخیر شاهد بودیم که شاخص های اقتصادی به تولید کشور راه یافته است.
جهانگیری افزود: در اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم انقلاب در بند 23 این سیاست ها فرمودند با کمک دستگاه های فرهنگی باید برای اقتصاد مقاومتی گفتمان سازی شود و در این امر به کمک آموزش وپرورش و فرهنگیان نیاز داریم.
** نقش آموزش وپرورش در کارگروه گفتمان اقتصاد مقاومتی تعیین کننده است
وی با بیان اینکه یک کارگروه ملی گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در این رابطه شکل گرفته است، گفت: نقش آموزش وپرورش در این کارگروه بسیار تعیین کننده است.
معاون اول رییس جمهوری افزود: برخی فکر می کنند اقتصاد مقاومتی موضوع کوتاه مدتی برای رفع تحریم هاست، حال آنکه این گونه نیست و در سال های اخیر روی این سیاست ها کار و اجرایی شده است.
جهانگیری یادآور شد: گاه یک اتفاق در اقتصاد شرق آسیا می افتد که منجر به فلج شدن اقتصاد غرب می شود از این رو باید سیاست ها بگونه ای باشد که اقتصاد کشور در مقابل هر گونه تحریم مقاوم بماند.
** پیشرفت کشور در گرو انسجام و وحدت است
وی ادامه داد: برای پیشرفت کشور به انسجام و وحدت نیاز داریم و از وحدت قوای سه گانه بدون توجه به گرایش های سیاسی آنها باید حفاظت کنیم و مساله منابع و و مصالح ملی کشور را داریم که باید از آن محافظت شود.
** عدم توجه به قانون خسارت های بسیاری به کشور وارد کرد
معاون اول رئیس جمهوری افزود: عدم توجه به قانون و قانون گرایی خسارت های بسیاری را به کشور وارد کرد که دولت یازدهم مصمم بود باید قانون گرایی فصل خطاب همه امور قرار گیرد و این دولت نشان داد هیچ قدمی بر خلاف قانون برنداشته است.
** فساد توسعه کشور را کند می کند
وی گفت: در مبارزه با فساد جدی هستیم زیرا تا این فساد سیستمی و حقوق های نجومی که دل ملت ایران را به درد آورد از کشور نرود توسعه کشور کند خواهد بود.
جهانگیری خاطر نشان کرد: اطمینان می دهم با تصمیمات دولت دیگر شاهد این اتفاقات تلخ نباشم هر چند که ممکن است با نزدیک شدن به انتخابات فضاهای کاذب در کشور ایجاد شود که نباید بگذریم این گونه فضاها به محیط آموزش کشور آسیب وارد کند.
سی وسومین اجلاس روسای آموزش وپرورش سراسر کشور صبح دوشنبه با حضور علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در سالن اجلاس سران گشایش یافت.
این اجلاس 20 مرداد ماه پایان می یابد.
** سال 94 بدترین سال اقتصادی پس از انقلاب بود
وی با بیان اینکه سال 94 بدترین سال اقتصادی بعد از انقلاب شمرده می شد، ادامه داد: اجرای طرح رتبه بندی معلمان را که از مهر سال 94 آغاز شد، دولت تصمیم گرفت برای تحقق وعده خود به معلمان عمل کند از این رو طرح رتبه بندی را به اجرا گذاشت گرچه در اواخر سال 94 در تنگنای بودجه بودیم و حتی حقوق کارمندان عقب می افتد ولی این طرح اجرا شد.
جهانگیری تاکید کرد: در سال 1395، 35 هزار میلیارد ریال به طرح رتبه بندی اختصاص یافت و معتقدیم این کار در برابر نیازهای آموزش وپرورش کار بزرگی نبود.
وی از وزیر آموزش و پرورش و مسئولان مربوط خواست تا با زبانی مناسب این خدمات به معلمان توضیح داده شود که چگونه در زمان تحریم ها و مشکلات مسایل آموزش وپرورش نیز مورد توجه قرار گرفته است.
** پیش بینی 45 هزار میلیارد ریالی برای پاداش خدمت فرهنگیان
فانی افزود: یک ردیف مستقل برای پاداش خدمت فرهنگیان به مبلغ 45 هزار میلیارد ریال پیش بینی شده تا تعهدات دولت در برابر فرهنگیان بازنشسته انجام شود.
** یکی از سیاست های دولت رسیدن به عدالت آموزشی است
وی رسیدن به عدالت آموزشی در مناطق محروم را یکی از سیاست های دولت دانست و گفت: مشکلات بسیاری چه در زمینه اجتماعی و چه در زمینه آموزش وپرورش در مناطق محروم وجود دارد و ردیف های متعددی در بودجه پیش بینی شده که امیدواریم با پرداخت به موقع بتوانیم بخش زیادی از محرومیت های این مناطق را از ببن ببریم.
جهانگیری همچنین افزود: بودجه دولت 210 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده بود که به 150 هزار میلیارد تومان کاهش یافت چون سقف بودجه باید با متناسب با درآمدها می شد.
وی ادامه داد: با توجه به تحریم های ظلمانه و پدیده کاهش بهای نفت در سال 94، دولت همچنان به آموزش وپرورش توجه داشت و سهم بودجه این وزارتخانه را به حدود 15 درصد مصوب رساندیم.
** آموزش و پرورش مهمترین و بزرگترین نهاد کشور است
جهانگیری خطاب به معلمان و دست اندرکاران آموزش و پرورش گفت: مسئولیت شما بسیار بزرگ است، چون بزرگترین منابع توسعه کشور و مسوئلیت کشف و شکوفایی و سرمایه گذاری بر روی نیروی انسانی کشور به عهده شما است.
وی از آموزش و پرورش به عنوان مهمترین و بزرگترین نهاد کشور یاد کرد که آرزوهای ملت بر روی دوش این وزارتخانه گذاشته شده و چشم امید کسانی است که به توسعه پایدار و پیشرفت و عدالت فکر می کنند.
معاون اول رئس جمهوری همچنین گفت: اهمیت آموزش و پرورش از ابتدای انقلاب تا به امروز در سخنان حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفته و در اسناد بالا دستی مانند قانون اساسی و همچنین در سیاست های کلی نظام و برنامه های توسعه کشور و همچنین برنامه ششم توسعه که در حال بررسی است به اهمیت و جایگاه توسعه آموزش و پرورش پرداخته شده است.
جهانگیری افزود: مسئولان نظام اتفاق نظر دارند که رسیدن به اهداف بزرگ کشور و انقلاب فقط با یک سیستم آموزش و پرورش کارا و تاثیرگذار ممکن است.
** رسیدن به اهداف بزرگ کشور با آموزش و پرورش کارا
وی گفت: پایه و اساس پیشرفت کشور نیروی انسانی است و مهمترین نقش در تربیت نیروی انسانی که در پرورش علمی، اخلاقی، خلاقیت، تفکر انتقادی و تعهد به عهده آموزش و پرورش است.
جهانگیری از این وزارتخانه به عنوان مهمترین بخشی یاد کرد که دولت را به جامعه متصل می کند و ادامه داد: گسترده ترین سطح تماس جامعه با دولت در این وزارتخانه شکل می گیرد و بیشترین کارکنان دولت در این وزارت حضور دارند، از این رو توسعه همه جانبه باید بر اساس اصلاح مدرسه استوار باشد.
** نیازمند آموزش و پرورش روزآمد هستیم
وی با اشاره به تحولات فناورانه در عصر ارتباطات و لزوم تجهیز دانش آموزان و مدارس با این فناوری گفت: نیازمند آموزش و پرورشی پویا و روزآمد هستیم تا با انطباق فعال در برابر تحولات آینده، نسل امروز را برای فردا مجهز کند.
معاون اول رئیس جمهوری تاکید کرد: کودک و نوجوان نمی تواند از جهان امروز بگذرد و باید جهان را بشناسد و اطلاع کامل از آن داشته باشد و از طرفی دیگر وابستگی به فرهنگ اسلامی و سرزمینی خود را حفظ کند.
جهانگیری گفت: هر کاری برای آینده چه در حوزه اقتصاد سیاست، فرهنگ و اجتماع باید از آموزش و پرورش شروع شود از این رو باید نظامی پویا، انعطاف پذیر و سازگار با فرهنگ دینی و اسلامی داشته باشیم.
وی افزود: هر تحول نیازمند تغییر نگرش است که این نگرش باید در آموزش و پرورش نیز اتفاق بیفاتد و باید نگاه به معلم و آموزش و پرورش متحول شود.
جهانگیری تاکید کرد: در مرحله اول آموزش و پرورش نیازمند منزلت است و باید مدرسه ای بسازیم که در طراز جمهوری اسلامی باشد.
وی ادامه داد: حکومتی که می خواهد از نظر ارزشی در تاثیر گذاری در جهان اسلام سرآمد باشد، می داند که این قدرت تاثیرگذاری از مدرسه های متناسب با طراز جمهوری اسلامی شکل خواهد گرفت.
معاون اول رئیس جمهوری از اهمیت اقتصاد آموزش و پرورش به عنوان یک موضوع جدی در دولت یاد کرد.
وی فاصله بین مدرسه کپری و مدرسه هوشمند را در جامعه بسیار دانست و گفت: دولت و رئیس جمهوری با همه محدودیت های پیش رو تلاش می کند تا به آموزش و پرورش بیش از بخش ها و حل مشکلات آنها توجه کند.
** موضوع هسته ای از مهمترین دستاوردهای دیپلماسی تاریخ ایران است
معاون اول رئیس جمهوری گفت: در موضوع هسته ای به یکی از مهمترین دستاورد های دپیلماسی تاریخ ایران دست یافتیم بگونه ای که حقوق هسته ای ایران تصویب شد
وی ادامه داد: سال سوم فعالیت دولت یازدهم به پایان می رسید و وارد چهارمین سال فعالیت این دولت می شویم، ازاین رو یکی از اولویت های مهم برای کشور مساله هسته ای و روابط بین الملل تشخیص داده شد.
جهانگیری افزود: از این رو اولین دستور دولت این بود که فضایی آرام، مناسب و تعامل با جهان خارج را برقرار کند و از سویی دیگر تلاش دشمنان برای اسلام هراسی را ناموفق سازد تا حقوق هسته ای و قانونی ملت ایران به رسمیت شناخته شود.
** خیلی ها فکر نمی کردند دولت با شش قدرت بزرگ به نتیجه برسد
وی ادامه داد: خیلی ها فکر نمی کردند دولت یازدهم بتواند با شش قدرت بزرگ در رابطه به مساله هسته ای به نتیجه مطلوب برسد اما تاکنون شرایط بگونه ای شده که کشورهای منطقه شاهد آن هستند که ایران کانون ثبات و آرامش منطقه است،
از این رو دست به اقدامات عجیب و غریبی در منطقه می زند.
** ایران در منطقه حرف اول را می زند
جهانگیری گفت: جایگاه، تاریخ منطقه استراتژیک و جمعیت به ایران کمک کرده در منطقه حرف و جایگاه متناسب با شان ملت ایران داشته باشد.
معاون اول رئیس جمهوری ادامه داد: ممکن است غربی ها بویژه آمریکا از سر دشمنی به برخی تعهدات خود در رابطه با مسایل هسته ای ایران عمل نکند البته آنها هستند که ضرر می کنند و دنیا می داند آمریکا چقدر صداقت دارد.
وی با بیان اینکه از حقوق قانونی خود عقب نشینی نمی کنیم، افزود: وقتی آمریکایی ها عدم صداقت خود را نشان می دهند، دستشان پیش ملت ایران رو می شود.
** بخش زیادی از تحرم های ظالمانه رفع شده است
جهانگیری یادآور شد: امروز بخش زیادی از تحرم های ظالمانه برطرف شده، بگونه ای که فروش نفت که بیش از این کمتر از یک میلیون بشکه بود اکنون به 2 میلیون و 500 هزار بشکه در روز رسیده و در شرایطی که هیچ کس تصور نمی کرد این چرخه فعال شود با قدرت به فعالیت خود ادامه داد.
وی افزود: در زمینه اقتصاد با تورم رکود و رکود تورمی مواجه بودیم که دولت یازدهم توانست با ارائه برنامه ها تورم را کاهش داده و ثبات اقتصادی را در کشور برقرار سازد.
جهانگیری گفت: خیلی از کشورهای نفت خیز با کاهش قیمت نفت دچار بحران های عظیمی شدند بگونه ای که بسیاری از کشورهای عربی خلیج فارس میلیاردها دلار از ذخایر خود را برداشت کردند. این در شرایطی بود که نه از جایی پول قرض گرفتیم و نه حساب ذخیره داشتیم، بلکه با مدیریت درست این بحران را پشت سر گذاشتم.
** تاثیرگذارتر از سیاست های دولت، امید و اعتماد مردم به مسئولان بود
وی ادامه داد: آنچه که تاثیرگذارتر از سیاست های دولت تدبیر وامید بود امید و اعتماد مردم به حرف های مسئولان بود به این معنا که مردم به بازارها برای خرید و فروش سکه و ارز هجوم نبردند.
** فرهنگسازی در مورد اقتصاد مقاومتی
معاون اول رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: امروز با سیاست های دقیق و مهم رهبر معظم انقلاب به عنوان اقتصاد مقاومتی، اقتصاد ایران قادر است در مقابل تکان های خارجی مقاومت کند، بگونه ای که در ماه های اخیر شاهد بودیم که شاخص های اقتصادی به تولید کشور راه یافته است.
جهانگیری افزود: در اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم انقلاب در بند 23 این سیاست ها فرمودند با کمک دستگاه های فرهنگی باید برای اقتصاد مقاومتی گفتمان سازی شود و در این امر به کمک آموزش وپرورش و فرهنگیان نیاز داریم.
** نقش آموزش وپرورش در کارگروه گفتمان اقتصاد مقاومتی تعیین کننده است
وی با بیان اینکه یک کارگروه ملی گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در این رابطه شکل گرفته است، گفت: نقش آموزش وپرورش در این کارگروه بسیار تعیین کننده است.
معاون اول رییس جمهوری افزود: برخی فکر می کنند اقتصاد مقاومتی موضوع کوتاه مدتی برای رفع تحریم هاست، حال آنکه این گونه نیست و در سال های اخیر روی این سیاست ها کار و اجرایی شده است.
جهانگیری یادآور شد: گاه یک اتفاق در اقتصاد شرق آسیا می افتد که منجر به فلج شدن اقتصاد غرب می شود از این رو باید سیاست ها بگونه ای باشد که اقتصاد کشور در مقابل هر گونه تحریم مقاوم بماند.
** پیشرفت کشور در گرو انسجام و وحدت است
وی ادامه داد: برای پیشرفت کشور به انسجام و وحدت نیاز داریم و از وحدت قوای سه گانه بدون توجه به گرایش های سیاسی آنها باید حفاظت کنیم و مساله منابع و و مصالح ملی کشور را داریم که باید از آن محافظت شود.
** عدم توجه به قانون خسارت های بسیاری به کشور وارد کرد
معاون اول رئیس جمهوری افزود: عدم توجه به قانون و قانون گرایی خسارت های بسیاری را به کشور وارد کرد که دولت یازدهم مصمم بود باید قانون گرایی فصل خطاب همه امور قرار گیرد و این دولت نشان داد هیچ قدمی بر خلاف قانون برنداشته است.
** فساد توسعه کشور را کند می کند
وی گفت: در مبارزه با فساد جدی هستیم زیرا تا این فساد سیستمی و حقوق های نجومی که دل ملت ایران را به درد آورد از کشور نرود توسعه کشور کند خواهد بود.
جهانگیری خاطر نشان کرد: اطمینان می دهم با تصمیمات دولت دیگر شاهد این اتفاقات تلخ نباشم هر چند که ممکن است با نزدیک شدن به انتخابات فضاهای کاذب در کشور ایجاد شود که نباید بگذریم این گونه فضاها به محیط آموزش کشور آسیب وارد کند.
سی وسومین اجلاس روسای آموزش وپرورش سراسر کشور صبح دوشنبه با حضور علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در سالن اجلاس سران گشایش یافت.
این اجلاس 20 مرداد ماه پایان می یابد.