
وی با بیان اینکه در فاز دوم محصول MDI تولید می شود، افزود: این محصول نیز به عنوان ماده اولیه اسفنج های سخت مثل ساندویچ پنل ها، عایق های یخچال و کانتینرهای یخچالی و داشبور ماشین استفاده می شود که سالانه ظرفیت تولید آن به 40هزار تن می رسد.
صدیقی زاده در مورد وضعیت صادرات TDI اظهار کرد: هم اکنون 70 درصد ظرفیت تولید برای مصرف کشور کافی است که از اینرو تنها 30درصد ظرفیت تولید به صادرات اختصاص پیدا می کند.
مدیرعامل پتروشیمی کارون همه تولید MDI را برای مصرف داخل کشور دانست و تصریح کرد: تقریبا TDI صادر شده به کشورهای حاشیه خلیج فارس، ترکیه، هند، پاکستان، آذربایجان، آلبانی، یونان، ایتالیا، روسیه، سوئد، پرو، کنیا و نیجریه صادرات داشتیم که بیشترین صادرات ما به کشور عراق است.
وی با اعلام اینکه هزینه راه اندازی هر دو فاز پتروشیمی کارون را 350 میلیون یورو است، افزود: در نیمه نخست امسال تولید TDI با حدود 45 درصد ظرفیت طراحی بوده است و تا اینجای سال حدود 56 درصد طراحی سالانه تولید داشته ایم.
نایب رییس هیات مدیره پتروشیمی کارون با اشاره به رقابت محصولات این پتروشیمی با شرکت های BASF و شل اظهار کرد: TDI و MDI تولید شده در پتروشیمی کارون از نظر کیفی هم رده با تولیدات این محصولات در پتروشیمی های BASF و شل است لذا بازار هدف ما با این شرکت های اروپایی یکی است. ضمن اینکه علاوه بر این شرکت ها، پتروشیمی های دیگری TDI و MDI تولید می کنند اما از نظر کیفی پایین تر از تولیدات پتروشیمی کارون هستند که باعث می شود رقیبی برای بازار پتروشیمی کارون نباشد.