به گزارش خبرگزاری دانا، فرناز علوی مدیر برنامهریزی شرکت ملی پتروشیمی در نشستی خبری اظهار داشت: ابتدای هفته آینده دور دیگری از هکمایش IPF برگزار می شود.
وی افزود: شعار اصلی همایش پتروشیمی در سالهای گذشته همواره گرد هم آوردن فعالان بینالمللی صنایع پتروشیمی در جهان دور هم بود، به همین دلیل در دورههای قبلی بازیگران اصلی که در زمینه تکنولوژی و سرمایهگذاری نقش موثری داشتند با برگزاری این همایش کنار هم جمع میشدند و نقطهنظرات خود را درمورد صنعت پتروشیمی ارائه میدادند.
این مقام مسئول با بیان اینکه "در همایش سیزدهم تصمیم گرفته شد تا صورت کلی همایش با عنوان تولید و فرایند توسعه صنعت پتروشیمی معرفی شود"، گفت: این هدفگذاری شد تا ضمن حضور فعالان عرصه صنعت پتروشیمی بتوانیم با مشارکت یکدیگر نقشه راه صنعت پتروشیمی در ایران و جهان را مورد بررسی قرار بدهیم و در کنار آن از سرمایهگذاران و بیمهگران و کسانی که در زمینه تکنولوژی صاحب تخصص هستند بتوانیم برای ورود به صنعت پتروشیمی در ایران دعوت به عمل آوریم.
وی ادامه داد: زمانی که شرکت ملی پتروشیمی وظیفه توسعه این صنعت را برعهده داشت و خودش به عنوان متولی فعالیت میکرد رایزنیهایی را برای ورود سرمایهگذاران به صنعت پتروشیمی انجام میداد. اما اکنون که شرکتهای پتروشیمی در ایران خصوصی شدهاند ما به عنوان تسهیلگر در کنار بخش خصوصی قرار داریم.
علوی خاطرنشان کرد: شرکتهای تخصصی و مهندسی مشاورهای و حتی سازندگان باید بتوانند قابلیت خود را مخصوصا در این همایشهای عرضه کنند که عرضه صحیح این عده در این گونه همایشهای بینالمللی میتواند موجب درآمد و کسب اعتبار صنعت پتروشیمی ایران در جهان شود.
مدیر برنامه ریزی شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصریح کرد: یکی از محورهای اصلی همایش فرصت سرمایهگذاری در صنعت پتروشیمی است که قصد داریم در این همایش مناطق جدیدی را که برای توسعه این صنعت در نظر گرفتهایم معرفی کنیم.
وی افزود: همچنین در این همایش سعی کردیم در خصوص فناوریهای جدید و تعهدات زیست محیطی نیز فعالیتهایی را انجام دهیم به همین دلیل کارگروههایی در این همایش به این منظور تشکیل شدهاند.
علوی اذعان داشت: 16 کشور خارجی در این همایش حاضر هستند که این کشورهای عبارتند از فرانسه،انگلیس، دانمارک، آلمان، هند،بحرین، لبنان، نروژ، رومانی،ترکیه،سنگاپور، سوئیس ، بلژیک، ژاپن،هلند، تایوان، ایتالیا و امارات که شرکتهای معتبری چون توتال، ICIS در این همایش حضور دارند.
وی ادامه داد: از محورهای برگزار این همایش میتوان به بررسی روندهای بازار و تکنولوژی خوراک صنعت پتروشیمی، چشمانداز صنعت پتروشیمی و زنجیره ارزش اشاره کرد و ما قصد داریم ضمن معرفی صنعت پتروشیمی خوراکهای جدید را مانند پروپان و بوتان برای صنعت پتروشیمی در نظر بگیریم و آن را به سرمایهگذاران معرفی کنیم.
مدیر برنامه ریزی شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه "هم اکنون به دنبال زمینهسازی برای توسعه صنایع میان دستی هستیم و سعی داریم که از این طریق زنجیره ارزش را تا آخرین حلقه دنبال کنیم"، گفت: خوشبختانه برنامه جدید صنعت پتروشیمی نیز تهیه و تدوین شده است و میدانیم که صنعت پتروشیمی ایران قرار است پروپیلن محور شود، به همین دلیل دیگر مجوزی برای احداث واحدهای متانول نمیدهیم، مگر اینکه مانند توتال قرار باشد گریدهای جدیدی را در ایران راهاندازی کنند.