به گزارش خبرگزاری دانا از ایسنا دکتر فریدون وفایی، با اعلام این مطلب اظهار کرد: در حال حاضر سه تشکل دانشجویی (انجمن اسلامی، جامعه اسلامی و بسیج دانشجویی) در دانشگاه خواجه نصیر به صورت فعال حضور دارند و برنامههای خود را به اشکال مختلف از جمله برگزاری جلسات مطالعاتی و ترویجی، مناظره، سخنرانی، نشست و غیره... برگزار میکنند، ضمن اینکه این تشکلها، نشریات خاص خود را در موضوعات مختلف اقتصادی، فرهنگی و سیاسی منتشر میکنند.
وی همچنین تصریح کرد: فعالیتهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در دانشگاهها باید به صورت خودجوش از سوی دانشجویان درخواست شده باشد و عموما درخواستهای آنها برای برگزاری برنامههای مختلف به هیات نظارت دانشگاه ارسال میشود که در بیشتر موارد در این هیات با اکثر درخواستها موافقت به عمل میآید.
مدیرکل فرهنگی دانشگاه خواجه نصیرطوسی تاکید کرد: سیاست دانشگاه این است که علاوه بر آموزش و تربیت دانشجو در عرصه تخصصی برنامهها و راهکارهایی را پیش روی آنها بگذارد که دانشجویان بتوانند در حوزههای مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی یکسری مهارتهای دیگر را نیز کسب نمایند تا بعد از فارغالتحصیلی در کنار تخصص خود بتوانند تواناییهای دیگری نیز داشته باشند.
دکتر وفایی افزود: دانشجویان با برگزاری برنامههایی نظیر کرسیهای آزاداندیشی، تریبونهای آزاد، حلقههای مطالعاتی و مناظرات دانشجویی میتوانند در حوزههای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی مهارتهای لازم را کسب کنند.
وی در ادامه از تشکیل کارگروه " تقویت کرسیهای آزاد اندیشی"به منظور گسترش و اثربخش کردن فعالیتهای دانشجویی در دانشگاه خواجه نصیر خبر داد و گفت: این کارگروه متشکل از نمایندگان سه تشکل دانشجویی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی دانشگاه تشکیل شده و تلاش دارد میزان فعالیتهای دانشجویی را گسترش و اثربخشتر نماید. در واقع در این کارگروه موضوعات دارای اولویت مشخص میشوند و در قالبهای مختلف در خصوص این موضوعات بحث و تبادل نظر صورت میگیرد، بطوری که در هر برنامهای یک تشکل مجری برگزاری خواهد بود.
مدیر کل فرهنگی دانشگاه خواجه نصیرطوسی به تدوین آئین نامه کارگروه گسترش فعالیتهای دانشجویی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: براساس این آئین نامه، خط و مشی و شیوه برگزای برنامههای مختلف و موضوعات قابل بحث مشخص میشود. در حال حاضر آئین نامه تنظیم شده و منتظر هستیم در شورای فرهنگی دانشگاه به تصویب برسد.
دکتر وفایی در پایان برگزاری کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاه خواجه نصیر را از سیاستهای اصلی دانشگاه دانست و گفت: در این زمینه نیاز است دانشجویان به صورت فعالتر وارد شده و درخواستهای بیشتری برای برگزاری کرسیهای آزاداندیشی با موضوعات مختلف ارسال کنند.