به گزارش خبرگزاری دانا وی در ادامه گفت: این موضوع شرایط را برای آموزش دشوار میکند و باعث میشود یاددهی و یادگیری به شکل خوبی اتفاق نیافتد.
رضوان حکیم زاده، درباره وجود بیش از ۲۰ هزار مدرسه کمتر از شش دانش آموز در کشور و نگرانیهایی درباره احتمال تعطیلی این مدارس در صورت عدم تامین نیروی انسانی در سال آینده اظهار کرد: این موضوع را تکذیب میکنم، هیچ مدرسهای در معرض تعطیلی نیست.
وی افزود: علیرغم تمام محدودیتها و مشکلات، در دور افتادهترین نقاط کشور پرچم جمهوری اسلامی در مدارس برافراشته است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه مناطق صعبالعبوری داریم که معلمان ما با سختی در آنجا حضور مییابند و کلاس درس را برای تعدا کمی دانش آموز برگزار میکنند گفت: هرچند معتقدیم باید بهرهوری را بالا ببریم.
حکیم زاده افزود: کمبود نیرو بحثی جدی است و تراکم بالای دانش آموزی کیفیت آموزش را تحت تاثیر قرار میدهد. بر اساس آمارهای ما ۱۲.۴۹ درصد جمعیت دانش آموزی ما در کلاسهای ۳۶ تا ۴۰ نفره و ۱.۱۵ درصد دانش آموزان ما در کلاسهای ۴۱ تا ۴۵ نفر درس میخوانند و این موضوع شرایط را برای آموزش دشوار میکند و باعث میشود یاددهی و یادگیری به شکل خوبی اتفاق نیافتد.
وی در ادامه بر ضرورت توجه به بحران نیروی انسانی در آموزش و پرورش از سوی تصمیم گیران تاکید کرد و گفت: کشور برای تربیت معلمان هزینه میکند و چه خوب است همچون گذشته که دانشجویان علوم تربیتی جذب سیستم میشدند، در کنار ظرفیت دانشگاه فرهنگیان از سایر ظرفیتها برای جذب معلم به خصوص در دوره ابتدایی استفاده کنیم.