وی ادامه داد: به عنوان مثال دانشگاه شهید بهشتی در هفته دوم اجرای برنامه آموزش مجازی، بالای ۵۰ درصد رشد داشت.
مسئول کارگروه آموزش های الکترونیکی وزارت علوم با بیان اینکه عمده کلاس هایی که به صورت زنده برگزار می شود، ضبط شده و می ماند و دانشجویان می توانند به آن مراجعه کنند، افزود: در نامه معاون آموزشی وزارت علوم که قبل از تعطیلات به دانشگاه ها ابلاغ شد تاکید شده است تا دانشگاه ها از این فرصت تعطیلات استفاده کنند. معاون آموزشی وزارت علوم در این بخشنامه ضمن اعلام ضرورت تداوم آموزش الکترونیکی از سوی استادان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی، بر تهیه زیر ساختهای لازم فنی و محتوایی و همچنین مشارکت بیشتر اعضای هیأت علمی در این روند تاکید کرده است.
وی ادامه داد: چون دو هفته، عقب افتادگی در برنامه تحصیلی دانشگاه ها رخ داد، دانشگاه ها می توانند در ایام تعطیلات این عقب افتادگی را جبران کنند.
صفوی افزود: از نظر عملکردی همه دانشگاه ها در اجرای برنامه های آموزش مجازی رشد داشتند امید است با این روش پیش روند، اما دانشگاه هایی هستند که اصلا زیرساخت و امکانات ندارد، پیشنهاد داده ایم از راه دور میهمان دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی شوند که دارای امکانات الکترونیکی هستند.
وی افزود: کار دیگری که توسط کارگروه آموزش های الکترونیکی وزارت علوم انجام می شود، رصد کردن وضعیت آموزش های الکترونیکی دانشگاه های دنیا است در تماسی که با برخی از دانشگاه های آلمان و آمریکا و یک تعداد دیگر داشته ایم برخی از دانشگاه های بزرگ آمریکا مثل استنفورد هم آنلاین شدند یعنی همین کاری که ما انجام می دهیم را انجام می دهند و دوره های آموزش حضوری رسما تعطیل شده است در آلمان هم کلاس های ترم جدید با یک ماه تاخیر برگزار می شود و می خواهند کاملا آنلاین شوند.
مسئول کارگروه آموزش های الکترونیکی وزارت علوم ادامه داد: اینکه دانشگاه های ما به سرعت ظرف یک یا دو هفته توانستند به آموزش های مجازی مجهز شوند نشان می دهد ما می توانیم در بدترین شرایط، حداکثر استفاده را داشته باشیم.