در بخشهایی از این آئین نامه آمده است: «در شرایط بحران که امکان تشکیل کلاس حضوری منتفی است کلیه کلاسهای نظری باید به صورت مجازی و از طریق سامانههای آموزش مجازی مورد تأیید ادامه یابد.
همچنین دانشکده میتواند در صورت امتناع استاد از تدریس مجازی، درس را به استاد دیگری واگذار کند.
ارائه مستندات توسط مدیران دانشکده بر تعامل اساتید جهت امور پایان نامه، شرکت در جلسات آنلاین ارزیابی پیشرفت، دفاع پروپوزال شوراهای دانشکده به منزله حضور است. دفاع نهایی به صورت مجازی از پایان نامه در همه رشتههای مقاطع کارشناسی ارشد، دکتری عمومی و دکتری تخصصی مطابق بر آئین نامه آموزش ۲۰ فروردین ۹۹ است.
ارزشیابی استاد در دروس مجازی به صورت کمی و کیفی انجام میشود. در بخش کمّی از گزارش سیستمی و در بخش کیفی از نظرسنجی دانشجویان استفاده میشود.»
در این آئین نامه آمده است: «برگزاری آزمون پایانی به صورت غیرحضوری مجاز است. توصیه میشود دانشکده در ارزشیابی درس، از معیارهایی همچون طراحی و برگزاری آزمون تکوینی، آزمون میان دوره و یا ارائه تکلیف بر اساس محتوا در سامانه آموزش مجازی و اختصاص بخشی از نمره به آن استفاده کنند.»
همچنین در این آئین نامه به پایش مستمر کیفیت ارائه درس مجازی تاکید شده و آمده است: «پایش بر عهده مدیر گروه و مسئول درس است. جلسات برگزار شده در سامانه مجازی باید متناسب با تعداد واحد درس و منطبق با طرح درس ارائه شده استاد باشد. ارزشیابی نهایی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران کماکان در سامانه مربوطه انجام میگیرد.»