وی ادامه داد: همچنین شنبه گذشته تفاهمنامهای بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه آزاد اسلامی برای عضویت دانشگاه آزاد واحد پردیس به پارک فناوری پردیس، امضا شد. دانشگاه آزاد اسلامی 25 هکتار مساحت دارد؛ بنابراین ابعاد عملیاتی پارک فناوری پردیس بعد از امضای سند فوق، در حدود 110 هکتار خواهد شد. با امضای این دو قرارداد عملا مقدمه ایجاد ناحیه نوآوری پردیس ایجاد شد.
ریاست پارک فناوری پردیس در مورد طرح ناحیه نوآوری بیان کرد: طرح ناحیه نوآوری پردیس سال گذشته به تایید هیئت امنای پارک فناوری پردیس رسید و توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.
افزایش مساحت پارک به 90 هکتار و تعریف فاز دانشگاهی در ارتباط نزدیک با پارک، از جمله مقدماتی بود که برای پیادهسازی طرح ناحیه نوآوری پردیس پیشبینی شده بود و محقق شد. همچنین ساخته شدن زیرساختهای خدمات عمومی و شهری در پارک هم از دیگر مقدمات اجرایی شدن این طرح بود که در این حوزه نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است. با این اوصاف فکر میکنم سال جاری بتوانیم از پروژه ناحیه نوآوری پردیس رونمایی کنیم.
مهدی صفارینیا در مورد سند دوم امضا شده در این نشست اظهار داشت: همچنین سند دیگری امروز بین پارک فناوری پردیس و شرکت عمران شهر جدید پردیس امضا شد. این سند برای توسعه آتی پارک در حریم جنوبی شهر پردیس است. احداث فاز اول این پروژه با حدود 500 هکتار مساحت، امروز به امضا رسید. این قرارداد شامل توافقهای کلی شامل کاربری و جانمایی است. در حال حاضر طرح توسعه پارک فناوری در حریم جنوبی شهر پردیس در حال طی کردن مراحل تصویب در شورای عالی معماری و شهرسازی است. با لطفی که جناب آقای محمد اسلامی وزیر محترم راه و شهرسازی داشتهاند این طرح در اولویت دستور این شورا قرار گرفته است که سریعتر به عنوان طرح جامع، مصوبه آن صورت بگیرد تا بتوانیم اقدامات بعدی را در این خصوص شروع کنیم.
وی در مورد میزان افزایش اشتغالزایی، پیرو افزایش مساحت پارک فناوری پردیس گفت: با الحاق این 30 هکتار جدید به پارک فناوری پردیس، تا سه سال آینده، ظرفیت استقرار 1000 شرکت را در پارک خواهیم داشت. به عبارت دیگر آمار 250 شرکت مستقر در پارک با احداث فاز 3 و 4 ، با رشد 4 برابری به 1000 شرکت خواهد رسید. به همین تناسب تعداد شاغلان در این شرکتها هم 4 برابر خواهد شد و تعداد نیروی تحصیلکرده شاغل در پارک به حدود20 هزار نفر خواهد رسید.
رئیس پارک فناوری پردیس در مورد شروع عملیات اجرایی فاز 4 گفت: اقدامات زیرساختی و عملیاتی فاز 3 تا شهریور ماه تمام میشود. از دو ماه آینده کار آماده سازی زیرساختهای فاز 4 آغاز میشود. طراحی این فاز با توجه به توافقات اولیه از یکی دو هفته پیش شروع شده است. تامین کل زیرساختها و شبکههای دسترسیِ یک سومِ فاز 4 تا پایان سال جاری به اتمام میرسد و آماده استقرار شرکتها خواهد شد. تاکنون بیش از 300 شرکت برای استقرار در فازهای 3 و 4 تقاضای خود را ارسال کردهاند که در مرحله بررسی است.