در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۴۹۷۶۵
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۶:۵۹
کرونا اوضاع داوطلبان کنکور و دانش آموزان را برای شرکت در بزرگترین ماراتن علمی کشور بلاتکلیف کرده است و افزایش احتمال انتقال ویروس کرونا در جلسه کنکور هم بزرگترین نگرانی داوطلبان و خانواده هایشان است.

نرگس درودیان، خبرگزاری دانا، سرویس آموزش؛ چند ماهی است که از شیوع ویروس کرونا در کشور می‌گذرد و اگر نگاهی به دور و برمان کنیم، متوجه تغییرات زیادی خواهیم شد از تغییر نحوه آموزش دانشجویان از حضوری به مجازی گرفته تا تعویق برگزاری آزمون‌های سراسری در مقطع تحصیلات تکمیلی، کنکور سراسری سال ۹۹ نیز از تاثیرات این مهمان ناخوانده بی نصیب نماند تا آن جا که کلاس‌های درس دانش آموزان برای مدتی تعطیل شد و پس از آن به صورت مجازی ادامه یافت، بماند که آموزش مجازی دانش آموزان نیز کیفیت چندانی نداشت و دانش آموزان در سراسر کشور با مشکلات قطع اینترنت و عدم دسترسی به تلفن‌های همراه هوشمند رو به رو بودند.

اما ابراهیم خدایی، رئیس سازمان سنجش درباره برگزاری آزمون سراسری سال ۹۹ در صورت تشدید شیوع کرونا می گوید: هنوز نمی‌دانیم چه اتفاقی رخ خواهد داد، اما با توجه به شرایط حاضر برنامه ریزی کرده‌ایم تا آزمون سراسری با رعایت پرتوکل‌های بهداشتی در زمان مقرر یعنی ۳۱ مرداد ماه برگزار شود.

وزیرعلوم هم با اشاره به اینکه تمام تلاشمان براین است ترم آینده برای ورودی‌های جدید از اول پاییز یعنی مهر ماه شروع شود؛ گفته امسال دو بار زمان برگزاری آزمون‌های سال ۹۹ جابجا شده است. در حالی که برای هر یک از این تاریخ‌ها شرایط لازم از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به منظور برگزاری بهتر آزمون فراهم شده بود؛ لذا آماده برگزاری آزمون‌ها در زمان‌های تعیین شده هستیم چرا که تغییر و جابجایی هر یک از آزمون‌ها موجب خواهد شد که در سال آینده گروهی از داوطلبان امکان ورود به دانشگاه را نداشته باشند.

یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفته می‌توان امسال کنکور را برگزار نکرد و دانش‌آموزان با مراجعه به دانشگاه‌ها بر اساس سوابق تحصیلی پذیرش بگیرند.

این خبری بود که بعد از مصاحبه با "حمایت میرزاده" عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در فضای مجازی و از جمله بین داوطلبان کنکور سراسری ۹۹ سر و صدای زیادی به پا کرد. نکته قابل تامل اینجاست که این خبر در فضای مجازی به صورت ناقص و با قصد و غرض و به عنوان یک پیشنهاد مصوب مجلس منتشر شد.

این در حالی است که نه تنها موضوع حذف کنکور تنها یک پیشنهاد بوده بلکه فرآیند حذف قطعی آن مدت‌ها زمان می‌برد و به این راحتی‌ها دست‌خوش تغییر نیست.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور اما می گوید با تعویق کنکورها، حق سایر داوطلبان ضایع می شود؛ بنابراین با رعایت پروتکل های بهداشتی شدیدتر کنکور ۱۳۹۹-۱۴۰۰ می تواند برگزار شود.

فاطمه زرین آمیزی گفته اگر کنکور در این زمان ها برگزار نشود، در هیچ زمان دیگری نمی توان این آزمون ها را برگزار کرد.

به گفته زرین آبادی طبق پیش بینی ها در پایان شهریورماه و اوایل مهرماه شاهد پیک آنفلوانزا و امکان تشدید کرونا هستیم که در آن زمان هم داوطلبان می گویند کنکور دیرتر برگزار شود.

کنکور دکتری ۲۶ تیرماه، کنکور کارشناسی ارشد دوم و سوم مرداد ماه و کنکور سراسری روزهای ۳۰ و ۳۱ مردادماه برگزار می شود. این زمان ها بر اساس هماهنگی با ستاد ملی مقابله با کرونا تعیین شده است.

وزیر علوم هم چند روز پیش به طور رسمی اعلام کرد که کنکورها بر اساس برنامه زمانی از پیش تعیین شده برگزار می شود و به تعویق نخواهد افتاد.


ارسال نظر