نازنین دادور، خبرگزاری دانا، سرویس سلامت، تا زمانی که یک بیمار مبتلا در یک شهر یا کشور وجود دارد مبارزه با کرونا تمام شدنی نیست و تا زمانی که واکسن این بیماری پیدا نشود خطر جدی است.
مردم باید ایمن شوند و در بهترین شرایط واکسن و داروی بیماری کرونا ۱۲ تا ۱۸ ماه تولید و توزیع آن طول می کشد تا در دسترس قرار بگیرد.
ظرفیت تولید واکسن آنفلوآنزا در دنیا ۱۵۰ میلیون است و برای ویروس کرونا حداقل ۳ میلیارد واکنس برای یک سال نیاز است و معلوم نیست که توزیع آن در بین کشورها، چگونه خواهد بود.
کشف دارو از مرحله مولکولی تا تولید برای کمپانی موفق به ازای یک قلم دارو، یک میلیارد دلار هزینه لازم است تا به بازار برسد و مالکیت معنوی آن را نیز آن کمپانی دریافت می کند.
رئیس آزمایشگاه ملی آنفلوانزا می گوید ظاهراً ویروس کووید ۱۹ رو به کاهش است اما با توجه به ماهیت و بقای ویروس انتظار داریم در پاییز و زمستان امسال با موج دوم بیماری روبرو باشیم درنتیجه زمستان سختی داریم.
طلعت مختاری آزاد، با بیان اینکه آزمایشگاه ملی آنفلوانزا از فعالترین آزمایشگاههای منطقه مدیترانه شرقی است، افزود: گروه ویروسشناسی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، قویترین گروه ویروسشناسی در سطح کشور است و حتی در منطقه یکی از بهترین گروهها است.
ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت در حاشیه جلسه ستاد مقابله با کرونای استان گلستان، گفته راه حل مقابله با کرونا، راه حل بیمارستانی و درمانی نیست.
به عقیده حریرچی ما تا اطلاع ثانوی که حداقل یک سال است، درگیر این ویروس خواهیم بود.
او افزود به احتمال زیاد، کشورهای نیمکره شمالی از جمله کشور ما، زمستان و پاییز سختتری نسبت به تابستان و فروردین و اسفند خواهند داشت.
وی افزود: تا کشف واکسن، حتماً باید ما راه مقابله با این ویروس را در تغییر رفتار خودمان و در تغییر ملاحظات اجتماعی جستجو کنیم.