وی با بیان اینکه دانشگاه های علوم پزشکی در کشور با تلاش فراوان در این زمینه ادامه مسیر می دهند، گفت: تحصیل ۱۱۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان نمونه ای از کیفیت آموزش و جذابیت در دانشگاه های کشور لازم برای جذب دانشجوی خارجی است.
معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اثرات شیوع کرونا در مباحث آموزشی این وزارتخانه اشاره و خاطرنشان کرد: شیوع کرونا کلاس های تئوری آموزشهای پزشکی را تعطیل کرد اما آموزش های بیمارستانی در کشور نه تنها کاهش نداشت بلکه در عمده بخش های تخصصی افزایش یافت.
حقدوست اضافه کرد: به دلیل افزایش بیماران مراجعه کننده که در جریان آن دانشجویان باید در مسیر ارایه خدمت به آنان توانمند می شدند، خدمات نه تنها کاهش نیافت بلکه با افزایش همراه بود.
معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از سوی دیگر، فشار کار بر دستیاران و اعضای هیات علمی بالینی افزونتر از گذشته شد و دانشکده های تخصصی نیز به خوبی با استفاده از فضای مجازی برای ارتقای کیفیت و کمیت آموزشها ورود کردند.
وی یادآور شد: تغییر چندانی در پذیرش دانشجویان رشته های علوم پزشکی در سال تحصیلی ۱۴۰۰- ۱۳۹۹ حاصل نشد ولی پذیرش دانشجو بیشتر به ترم بهاره و در ورودی بهمن برنامهریزی شده است.
حق دوست رشد آموزش از طریق دانشگاه های علوم پزشکی کشور را مطلوب دانست و بیان کرد: اعتقاد داریم این مساله جای کاری بیشتری دارد و باید توسعه یابد.
وی گفت: بسیاری از افراد ساکن در خارج از کشور به دلیل زیرساختهای قابل قبول در دانشگاه های علوم پزشکی کشور، برای بسیاری از خدمات به ایران می آیند.
معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: شیوع کرونا توانمندی بخش درمانی کشور را نمایان کرد و در کنار ارایه خدمات توسعه یافته و راهبری، توسعه علوم و آموزش های علوم پزشکی نیز در کشور باید مدنظر باشد.
وی یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از دانشگاه های خوشنام و چابک و فعال کشور است که در زمینه های مختلف دستاوردهای مطلوبی داشته است.
به گزارش مفدا، در سفر حق دوست معاون وزیر بهداشت و درمان، سه طرح مرکز آزمون الکترونیک با استانداردهای بینالمللی برگزاری آزمون، کلینیک آموزشی- درمانی توانبخشی سالمندی و گام نهایی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان افتتاح شد.