در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۵۹۹۹۹
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۷
نایب رئیس مجلس گفت: وزیر صمت قول داد نرخ سیمان طی ۱۵ روز از کیسه ای ۲۷ به ۲۵ هزار تومان کاهش یابد.
به گزارش خبرگزاری دانا به نقل از خانه ملت، علی نیک زاد در تشریح نشست امروز سه شنبه ۱۶ شهریور خود با سید رضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت که پیرامون ساماندهی وضعیت بازار فولاد و سیمان بود، گفت: پیش از این دو سرپرست و یک وزیر دولت دوازدهم قول‌هایی درباره ساماندهی بازار فولاد و سیمان داده بودند که متأسفانه نتوانستند به قول‌های خود عمل کنند.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ظرفیت تولید فولاد و سیمان در کشور نسبت به مصرف آن بیشتر است، اظهار داشت: در نشست امروز و بنا به قول وزیر صمت مقرر شد کیسه سیمان که هم اکنون در بازار ۲۷ هزار تومان است، ظرف ۱۵ روز به ۲۵ هزار تومان برسد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همچنین قیمت هر کیلوگرم میلگرد با ارزش افزوده ۱۷ هزار تومان است که قرار شد قیمت آن نیز ساماندهی شده و به ثبات برسد از این رو این دو کالا در سه مقطع یک ماهه به طور کامل ساماندهی می‌شود.

ارسال نظر