به گزارش خبرگزاری دانا حجتالاسلام رضا غلامی در این مراسم گفت: واقعیت این است که نمی توان از پیشرفت و تمدن اسلامی صحبت کرد، اما نیاز به علوم انسانی اسلامی را منکر شد. متأسفانه بخشی از کسانی که با علوم انسانی اسلامی مخالفت می کنند با نظریههای علوم انسانی اسلامی آشنا نیستند و میلی به آشنا شدن هم نشان نمی دهند.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام دکتر منصور میراحمدی، استاد دانشگاه شهید بهشتی گفت: حداقل دو هدف تشکیل این اتاق فکر در دانشگاهها و پژوهشکدهها می تواند مفید باشد؛ نخست موضوعاتی که قرار است در اتاق فکر بررسی شود شاید اگر به دانشگاه ها و پژوهشگاه هایی خاصی فرستاده باشد می تواند استفاده از این نظرات در تصمیم سازی موثر باشد و با رایزنی های به عمل آمده دستور العملهای کاربردی متناسب با مسایل جاری ابتدا در صحنه دانشگاه ها و پژوهشگاه ها مورد بررسی قرار گیرد و نتایج آن به این اتاق فکر منتقل شود. دومین هدف هم این است که با توجه به اینکه این اتاق فکر در ستاد تشکیل می شود هماهنگی بین صف و دانشگاه ها و پژوهشگاه حائز اهمیت است و دانشگاه ها و پژوهشگاه ها در جریان مصوبات قرار بگیرند و برای اجرایی شدن تصمیم گیری ها همفکری کنند.
حجت الاسلام لکزایی رئیس اتاق فکر تحول در علوم انسانی هم اظهار کرد: هر اتاق فکری بیاید دانشگاه و پژوهشگاه خودش را بررسی کند و نقاط قوت را مشخص کرده و متولی آن بخش شود تا اگر وزارت علوم بخواهد متولی شود بداند که هر موسسه و مرکز علمی در چه بخشی می تواند قطب علمی باشد.
در ادامه این مراسم هر یک از اعضای اتاق نظر خود را بیان و موافقت خود را اعلام کردند. در جلسه بعدی که قرار شد ۶ دی ماه برگزار می شود، دکتر معتمدی سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی در مورد طرح تحول علوم انسانی در این دانشگاه توضیحاتی ارائه می کند.
انتهای پیام/