در مراسم گرامیداشت شهید سلیمانی در دانشگاه تهران؛
طویژه برنامه «سرو ماندگار» با شعار «عَلَم در امتداد قلم» به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی و گرامیداشت اولین سالگرد ارتحال علامه محمدتقی مصباح یزدی در دانشگاه تهران برگزار شد. «سرو ماندگار» با شعار «عَلَم در امتداد قلم» همزمان با دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و همچنین اولین سالگرد ارتحال علامه مصباح یزدی، سهشنبه ۱۴ دی ماه بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد.
شهید سردار سلیمانی و آیتالله مصباح یزدی در حرکت و مسیر یکسان بودند
در این مراسم حجتالاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و سردار حمیدرضا مقدمفر دبیر ستاد مردمی بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران، هادی بهرامی احسان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، علیرضا وجهی معاون دانشجویی دانشگاه تهران و جمعی از کارکنان، اساتید و دانشجویان حضور داشتند.
حجتالاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در این مراسم گفت: شهید سردار سلیمانی و آیتالله مصباح یزدی، سرداران علم و جهاد، در حرکت و مسیر یکسان بودند.
وی در ادامه تصریح کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بر خودسازی، جامعهپردازی و تمدن سازی تاکید دارند، شهید سلیمانی و آیتالله مصباح یزدی در این سه حوزه الگو هستند. خودسازی در این دو بزرگوار به طوری اتفاق افتاده است که مَنیتی در آنها وجود ندارد و هر دو تلاش بر جامعهپردازی دارند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در ادامه سخنرانی خود به فعالیتهای شاخص آیتالله مصباح یزدی قبل و پس از انقلاب اشاره کرد و ادامه داد: وحدت حوزه و دانشگاه از مهمترین دغدغههای اصلی ایشان بود.
حجتالاسلام والمسلمین رستمی با اشاره به اینکه روشنگریهای ایشان در مناظرات مختلف نشان دهنده این است که چقدر مدافع مبانی و حریم دین بودهاند، افزود: شهید سلیمانی نیز همین مسیر را در دفاع از نظام، انقلاب اسلامی و ولایت طی کرده است.
وی در خصوص نقش شهید سلیمانی در برقراری امنیت در کشور در مواقع بحرانی گفت: هر صحنهای از کشور که دچار ناامنی میشد، شهید قاسم سلیمانی حضور پیدا میکرد.
حجتالاسلام والمسلمین رستمی با بیان اینکه آیت الله مصباح یزدی به دنبال آن بود که تحکیم مبانی علمی کشور را مبتنی بر تمدن اسلامی رقم بزند از این رو بر ایجاد موسسات علمی و توسعه جریانهای معرفتی در فضاهای دانشگاهی و ... اهتمام ورزید، افزود: شهید سلیمانی نیز از لحاظ زیرساختی برای تحکیم مبانی کشور و آماده شدن برای ورود به تمدن نوین اسلامی تلاش کرده است.
قدرت و سرعت جبهه مقاومت به برکت شهادت و خون حاج قاسم به طور فزایندهای افزایش یافت
در ادامه مراسم سردار حمیدرضا مقدمفر دبیر ستاد مردمی بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی گفت: شهید سلیمانی را بیش از حرفهایی که در این روزها گفته میشود، باید شناخت البته این امر نیازمند تحقیق و پژوهش است.
وی ادامه داد: شهید سلیمانی در عرصه دیپلماسی نیز درخشید و یکی از اقداماتی که در این عرصه انجام داد، روسیه و پوتین را برای ورود به جنگ سوریه مجاب کرد.
سردار مقدمفر با اشاره به اینکه شهید سلیمانی در تمام عرصههای نظامی که وارد شد، قهرمان میدان پیروزی بود، تاکید کرد: سردار سلیمانی طرحهای خاورمیانه بزرگ را برهم زد البته عرصه تلاش ایشان فقط نظامی نبوده است، بلکه در عرصههای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و ... نیز فعالیت موثر و ارزشمند داشته است.
دبیر ستاد مردمی بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: زمانی که حاج قاسم اعلام کرد، تا سه ماه آینده داعش از روی کره زمین محو خواهد شد، موجب حیرت دنیا شد؛ همچنین جهانیان از استقبال مردم در مراسم تشییع پیکر ایشان حیرت کردند، قطعا این دو مورد در پی صداقت و اخلاص شهید سلیمانی با خداوند پدید آمده است.
وی با اشاره به اینکه به تعبیر مقام معظم رهبری شهید سلیمانی با شهادت خود، زنده ماندن انقلاب اسلامی را به رخ دنیا کشید، افزود: قدرت و سرعت جبهه مقاومت به برکت شهادت و خون حاج قاسم به طور فزایندهای افزایش یافت.
دبیر ستاد مردمی بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در پایان خاطر نشان کرد: مسئولین و مدیران کشور باید از حاج قاسم سلیمانی الگو بگیرند و روش مدیریتی ایشان را کشف کنند.
آیت الله مصباح یزدی و شهید سلیمانی در حفظ حیات انقلاب اسلامی همراه بودند
سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه، یاد و خاطره آیتالله مصباح یزدی و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشت، گفت: آیت الله مصباح یزدی خوراک فکری برای ادامه حیات انقلاب اسلامی را فراهم و شهید سلیمانی قهرمان عرصه میدان، این تئوریها و مکتب فکری را در عرصه عملیاتی پیاده میکرد.
وی با اشاره به چاپ کتاب خود با عنوان «رهبری اخلاص مدار؛ جوهره مکتب سلیمانی» ادامه داد: مولفه مهم شخصیتی سردار سلیمانی در اخلاص خلاصه میشود. شهید سلیمانی در سبک مدیریتی خود از مدیریت به مثابه امامت استفاده میکرد، بدین منظور که همه مدیران در تمامی عرصهها باید نقش امام را به معنی جلودار ایفا کنند.
رئیس دانشگاه تهران تاکید کرد: «هوشمندی فرهنگی» پدیدهای در مدیریت فرهنگی است و اگر مدیران فاقد این ویژگی باشند قطعا در مدیریتشان موفق نخواهند شد، شهید سلیمانی توانست با هوشمندی فرهنگی قومیتها، ملیتها و زبانهای مختلف را زیر چتر جبهه مقاومت گردهم بیاورد.
وی با بیان اینکه شهید سلیمانی سه نوع رابطه را در مهارت ارتباطیاش به کار میبرد، ارتباط با خدا، خود و دیگران، بیان کرد: به تعبیر رهبر معظم انقلاب در عرصه میدان فرصت پرداختن به موضوعات اخلاقی و دینی نیست، ولی شهید سلیمانی به شدت رعایت میکرد.
انتهای پیام/