به گزارش خبرگزاری دانا اپلیکیشن بازی «قصههای قرآنی» مجموعهای متشکل از داستانهای زیبا و پندآموز متن قرآن کریم است که به صورت کتاب مصور انیمیشنی به همراه بازیهای کودکانه و جذاب تولید شده است.
این محصول حاصل تلاش ۲ ساله تیمهای پژوهشی، هنری و فنی استودیو بازی سازی و سرگرمیهای ایرانی اسلامی «مهاد» با هدف آشنایی کودکان ۳ تا ۹ سال با داستانهای قرآن کریم و شناساندن پیامبران به کودکان با زبانی ساده و کودکانه است. اپلیکیشن بازی «قصههای قرآنی» در کنار محتوا و گرافیک درخور توجه و جذابی که دارد، به صورت چند زبانه و برای مخاطبین ملی و بین المللی ارائه شده است.
این مجموعه شامل داستانهایی در مورد ماجرای بتشکنی ابراهیم(ع)، ماجرای قارون و سرانجامش، ماجرای سلیمان(ع)، مورچه، هدهد و ملکه سبا، ماجرای ابراهیم(ع) و امتحانات بزرگ الهی، ماجرای فرمانروایی طالوت و نبرد داوود و جالوت، ماجرای کودکی تا بعثت پیامبراکرم(ص)، ماجرای سفر شگفتانگیز پیامبر(ص) به آسمانها در شب معراج میشود.
از قابلیتهای و امکانات این نرمافزار میتوان به «داستانی زیبا و جذاب»، «روایت داستانها با صدایی شیوا و لحنی جذاب»، «تصویرسازی قوی همراه با انیمیت صحنه داستانها»، «نمایش به صورت کتاب سه بعدی و تعامل با هر جزء صحنه»، «امکان تغییر زبان داستانها به ۱۰ زبان زنده دنیا»، «امکان مشاهده آیات مرتبط با هر صحنه از داستان»، «بازیهای زیبا، جذاب و سرگرم کننده متناسب با هر داستان» اشاره کرد.
در همین راستا حمید افسری، مدیر عامل مؤسسه فرهنگی مهاد رسانه پژوه شیراز در گفتوگو با ایکنا از افزوده شدن ۱۲ بازی دیگر به اپلیکیشن «قصههای قرآنی» خبر داد و اظهار کرد: ۱۲ بازی قرار است به اپلیکیشن قصههای قرآنی اضافه کنیم. ۳ مورد از این تعداد اضافه شده و ۳ مورد دیگر نیز تا اواخر هفته اضافه خواهد شد و ۶ بازی دیگر نیز تا آخر سال به بخش قصص قرآنی این اپلیکیشن افزوده خواهد شد.
افسری همچنین از برنامهریزی برای تولید بازی در مورد زندگی اهل بیت(ع) و داستانهای زندگی ایشان خبر داد و گفت: برای تولید بازی در مورد زندگی اهل بیت(ع) نیاز به حمایتگری مالی داریم تا بتوانیم کاری شبیه قصههای قرآنی تولید کنیم.
مؤسسه فرهنگی مهاد رسانه پژوه شیراز به عنوان متولی تولیدات فرهنگی رسانهای در منطقه جنوب کشور، با بهرهگیری از تیمهای پژوهشی متشکل از محققان، کارشناسان و اساتید مجرب در زمینه تاریخ، علوم اجتماعی، روانشناسی کودکان و مشاوره و همچنین استفاده از کادر فنی و هنری متخصص و خلاق، با در نظرگرفتن نیازهای فرهنگی جامعه و رصد تولیدات غربی و غیر بومی؛ اقدام به تولید محصولات فرهنگی کاملا بومی و منطبق بر نیازهای مخاطبین کرده که در این مسیر با موفقیتهای چشمگیری روبرو بوده است.
این مؤسسه قبلا با عنوان مؤسسه نرمافزاری سوشیانت شیراز فعالیت میکرد و در زمینه تولیدات رسانهای اعم از نرمافزارهای پیسی و تلفن همراه، کتاب، کتابچه، فلش کارت، نشریه و بازیهای رایانهای و تلفن همراه، محصولات ارزشمندی را ارائه کرده است.
انتهای پیام/