به گزارش خبرگزاری دانا رئیس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در مراسم افتتاح اندیشکده گفت: یکی از مشکلات ما در فضای دانشگاهی یک نوع استبداد علمی است که در برخی مقاطع و رشتهها، اجازه تعامل و نقد و بازخوانی را نمیدهد.
حجتالاسلام و المسلمین رستمی افزود:نقد نکردن در علوم انسانی ریشهاش به نوعی استبداد علمی برمیگردد که باید با ارزیابی و ارائه راهکار در مسئله علوم انسانی به آن بیشتر توجه شود.
وی در ادامه تاکید کرد: امروز تمدن غرب به صورت جدی به چالش کشیده شده است و انقلاب اسلامی مدعی توانمندی و داشتن نظریه و ارائه الگو برای ادامه نظام است و این محتوا تا زمانی که تولید و بازپروری نشود، هرگز توان ارائه الگو برای پیاده شدن را نخواهد داشت.
وی در ادامه ضمن اشاره به ظرفیت علمی دانشجویان در دانشگاههای کشور گفت: ما از ظرفیت و استعداد خوبی در حوزه دانشگاهی بهرهمندیم که باید آن به درستی استفاده شود.
تحول در علوم انسانی یک مطالبه عمومی و ملی است
در ادامه سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی (ره) گفت: این دانشگاه ظرفیت کم نظیر و ویژهای دارد و برای کمک به اندیشکدههای تحول در علوم انسانی باید به درستی الگوبرداری و نقشآفرینی کند.
عبدالله معتمدی تاکید کرد: با راه اندازی این دو اندیشکده میتوان برای حل مشکلات جامعه گامهای تاثیرگذاری برداشت.
وی در ادامه در خصوص اندیشکده تحول در علوم انسانی گفت: ما احساس میکنیم دانشگاه علامه طباطبایی (ره) باید به بحث تحول در علوم انسانی بپردازد و این موضوع یک مطالبه عمومی و ملی است که باید آن را تبدیل به گفتمان علمی کنیم تا در زمینه حل مسائل جامعه گامهای اساسی برداشته شود.
انتهای پیام/