به گزارش خبرگزاری دانا این مهم با اتکا به توانمندیهای داخلی و باور به توان بومی عملیاتی می شود. اتفاقی که با حمایت و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از 8 شرکت بزرگ تولیدکننده محصولات اولویتدار زیستی رخ داده و ایران را گامی بزرگ به سمت خودکفایی سوق داده است.
تاکنون در این تفاهمات شکل گرفته میان بخش دولتی و خصوصی، بیش از 1 هزار و 350 میلیارد ریال حمایت از سوی ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تخصیص یافته و محصولاتی با فناوری بالا تولید و روانه بازار داخلی شده است.
برهمین اساس، 8 شرکت بزرگ دانشمحور، مسوول راهبری 117 محصول اولویت دار کشور در حوزههای داروهای زیستی، مواد اولیه دارویی، واکسن، پروبیوتیک، تجهیزات و داروهای شیمیایی شدند. این کار در پی طرح انعقاد تفاهمنامه با شرکتهای توانمند برای تعیین اولویتهای تولید، ایجاد شتابدهنده و راهبری شرکتهای نوپا و اعطای حمایتهای ویژه اجرایی شده است.
بررسی پتانسیل شرکتهای بزرگ و تعیین اولویتها برای ایجاد 8 شتابدهنده جدید درحوزه های مختلف نیز برنامه دیگری است که ذیل این پروژه در حال انجام است. از سال 1395 تا کنون نیز با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیش از 23 شتابدهنده ایجاد شده است.
انتهای پیام/