به گزارش خبرگزاری دانا مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان در خصوص دو مشکل پیش روی دانشگاهها از جمله خوابگاه و تغذیه برای از سرگیری آموزش حضوری گفت: بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا و تاکید وزیر علوم تحقیقات و فناوری، مبنی بر از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی، تمام مسئولان ستادی در وزارت علوم و رؤسای دانشگاهها مقدمات لازم را تدارک را دیدهاند تا در ترم جدید، شاهد آموزش حضوری دانشجویان در تمام مقاطع به صورت تدریجی باشیم.
وی ادامه داد: مجموعه دانشگاهها دارای امکانات متفاوتی هستند، استانها و مراکز آموزشی از نظر وضعیت کرونایی و ترکیب دانشجویی باهم متفاوت هستند و روش مواجه با دانشجویان بومی و غیر بومی در این شرایط نیز شرایط خاص خود را میطلبد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان افزود: در دو سال گذشته که در وضعیت کرونا قرار داشتیم، ۸۱ بلوک خوابگاهی در ۶۱ دانشگاه به خوابگاه اضافه شدند و حدود ۱۵ هزار به ظرفیت خوابگاهی دانشگاهها اضافه شد تا بخشی از کمبودها در حوزه خوابگاه دانشجویی را جبران کند.
وی در مورد نرخ غذا و مشکل دانشگاهها در تأمین هزینههای آن گفت: نرخ غذایی که صندوق رفاه دانشجویان به دانشگاهها اعلام کرده است، صبحانه یک هزار و ۶۰۰ تومان، غذاهای کم هزینه دو هزار و ۱۰۰ تومان، غذاهای متوسط هزینه شامل ناهار و شام حدود ۳ هزار تومان و غذاهای پرهزینه ۳ هزار و ۵۰۰ تومان است.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: حداقل و حداکثر غذای دانشجویان شاغل به تحصیل در سنوات غیر مجاز و حداقل و حداکثر غذای دانشجویان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی غیر دولتی و غیر انتفاعی بین ۶ هزار و ۸۰۰ تومان تا ۹ هزار و ۶۰۰ تومان اعلام شده است.
وی ادامه داد: در این خصوص تصمیم گیری را بر عهده خود مراکز آموزش عالی گذاشتهایم که خودشان تصمیم بگیرند که چه نوع غذایی را ارائه دهند.