در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۷۵۵۵۳
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۵
وزیر آموزش و پرورش در مشهد مطرح کرد؛
وزیر آموزش و پرورش گفت: در بودجه سال آینده ردیف‌هایی دیده شده تا عدالت بین فضاهای آموزش و پرورش ایجاد شود.
به گزارش خبرگزاری دانا، یوسف نوری در مراسم افتتاح یک مدرسه دخترانه ۹ کلاسه در روستای «اسماعیل‌آباد تبادکان» که با مشارکت افراد نیکوکار ساخته شده است، اظهار کرد: رعایت دستورالعمل‌های ستاد کرونا الزامی است و نباید پروتکل‌ها را در کلاس‌های حضوری به واسطه واکسیناسیون نادیده گرفت.

وی ادامه داد: اختیاراتی به استان‌ها داده شده و مدیران مدارس نیز با توجه به آموزش‌هایی که فراگرفته‌اند، تصمیم‌گیری خواهند کرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سفر خود به استان خراسان رضوی گفت: در سفر به مناطق مختلف کشور و استان خراسان رضوی وضعیت موجود و میزان کاستی‌ها سنجیده شود تا با برنامه‌ریزی، این بخش‌ها به سرانه مناسب کشوری برسد.

وی ابراز کرد: شعار این دولت، مردمی بودن برای ایجاد عدالت است و بر همین اساس، ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم می‌تواند به نزدیک شدن به عدالت در کشور کمک کند.

نوری اضافه کرد: در دهه مبارک فجر امسال ۱۳ هزار و ۴۵۰ کلاس و فضای آموزشی افتتاح شد که بیش از ۵۰ درصد آن‌ها با مشارکت افراد خیراندیش و نیکوکار صورت گرفت.

وی تأکید کرد: این امر نشان از اهمیت مردم کشور برای ساخت ایرانی آباد توسط آیندگان این مرز و بوم دارد و اگر ساخت فضاهای آموزشی در مناطق کمتر برخوردار صورت گیرد در آینده شاهد خواهیم بود که از این مناطق افراد، کارآفرین و بسیاری از مسئولان آینده کشور بیرون خواهند آمد.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: با تعریف منابع پایدار می‌توان برای رسیدن به سرانه کشوری اقدام کرد و این در حالی است که در بودجه سال آینده نیز ردیف‌هایی دیده شده تا عدالت بین فضاهای آموزش و پرورش ایجاد شود.

وی ادامه داد: برای مقاوم‌سازی مدارس قدیمی نیز هر ساله اعتباری در آموزش و پرورش اختصاص داده می‌شود تا مدارس واجد شرایط در چرخه بهره‌برداری قرار داشته باشد.

نوری به مشارکت افراد خیر در ساخت فضاهای آموزشی اشاره و اضافه کرد: اعتباراتی که در اختیار وزارت قرار دارد، کفایت ساخت و تجهیز مدارس را نمی‌کند ولی با مشارکت افراد خیّر این کار شدنی است. همچنین با استفاده از ظرفیت مسئولیت اجتماعی که قانون برای بسیاری از شرکت‌ها در نظر گرفته می‌توان درصدی از درآمد این شرکت‌ها را به آموزش و پرورش اختصاص داد.

وی گفت: با حمایت دیگر نهادهای دولتی مانند ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و یا بانک‌های کشور، می‌توان در افزایش سرانه آموزشی کشور اقدام مؤثری انجام داد.


انتهای پیام/
ارسال نظر