در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۸۲۰۳۳
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
سخنگوی وزارت علوم:
سخنگوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ترم تحصیلی جاری دانشگاه‌ها، اواخر خرداد ماه یا اوایل تیر ماه به پایان می‌رسد و پیش‌بینی‌های وزارت علوم حاکی از بهبود شرایط دانشگاه‌ها در سال تحصیلی آینده است.
به گزارش خبرگزاری دانا، علی شمسی پور در گفت وگو با ایرنا با اشاره به ازسرگیری فعالیت حضوری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی بعد از ۲ سال، اظهار داشت: وزارت علوم قبل از شروع سال جدید، ازسرگیری برگزاری کلاس های حضوری دانشگاه ها را در دستور کار داشت. حتی چند دانشگاه آموزش حضوری را شروع کرده و دستورالعمل های صادر شده بود اما در برخی خوابگاه ها با شیوع سویه جدید اومیکرون، مشکلاتی ایجاد شد و ستاد ملی مقابله با کرونا دوباره دستور تعطیلی کلاس های حضوری را صادر کرد.

شمسی پور درباره زمان پایان ترم تحصیلی جاری، گفت: اگر موج جدید کرونا به کشور وارد نشود، خرداد ماه و اوایل تیر ماه، سال تحصیلی به پایان می رسد.

وی درباره مشکلات عمده دانشگاه ها بعد از بازگشایی کلاس های حضوری، گفت: شرایط دانشگاه ها، خوابگاه ها و کلاس ها با هم متفاوت است؛ تعدادی از دانشگاه ها هنوز مشکل خوابگاه دارند چرا که خوابگاه های استیجاری آنها الان تغییر کاربری داده و باید با هزینه های بیشتری، نسبت به اجاره خوابگاه اقدام کنند.

با مبالغ زیر ۵۰ هزار تومان نمی‌توان غذای با کیفیت دانشجویی تهیه کرد

سخنگوی وزارت علوم با بیان اینکه هم اکنون خوابگاه، بودجه و غذا، مساله اصلی دانشگاه ها است، ادامه داد: اگر قبل از شیوع ویروس کرونا، قیمت تمام شده یک وعده غذا برای دانشگاه ۱۵ هزار تومان بود، الان به ۴۵ تا ۵۰ هزار تومان رسیده است و با مبالغ زیر ۵۰ هزار تومان نمی توان غذایی با کیفیت تهیه کرد.

وی درباره تهیه سیستم حمل و نقل دانشجویان، گفت: پردیس برخی از دانشگاه ها خارج از شهر قرار دارد و برای رفت و آمد دانشجویان از دانشگاه به خوابگاه و برعکس به اتوبوس نیاز است. دانشگاه ها در این زمینه در حال هماهنگی با شهرداری ها برای رفت و آمد امن دانشجویان هستند.

سازمان برنامه و بودجه با پرداخت بودجه به افزایش سرعت حضوری شدن کلاس ها کمک کند

شمسی پور خاطرنشان کرد: در نخستین روزهای آغاز به کار کلاس ها در فروردین ماه، شاید فقط ۲۰ درصد دانشجویان در محیط دانشگاه بودند و گام به گام حضور دانشجویان در دانشگاه ها بیشتر شد. سازمان برنامه و بودجه باید با پرداخت بودجه به افزایش سرعت حضوری شدن کلاس ها کمک کند.

مدیرکل حوزه وزارتی در وزارت علوم با بیان اینکه آموزش های حضوری هنوز هم در برخی دانشگاه ها ادامه دارد، یادآور شد: برخی دانشگاه ها هنوز امکان حضوری کردن کلاس ها را ندارند. به عنوان مثال، در یک دانشگاه فقط ۲ تا ۳ دانشکده حضوری شدند یا دانشجویان یک مقطع تحصیلی هنوز به صورت مجازی تحصیل می کنند. در کل دانشگاه ها با سیاست های خود، اصل آموزش را جلو می برند.

سال تحصیلی در استان‌های جنوبی زودتر به اتمام می‌رسد 

به گفته شمسی پور، البته سال تحصیلی در دانشگاه های استان های جنوبی به علت گرمی هوا زودتر به پایان می رسد و دانشگاه ها باید نسبت به تعمیر و تجهیز سیستم های خنک کننده اقدام کرده باشند. وزارت علوم پیش بینی می کند شرایط سال تحصیلی در مهرماه نسبت به حال حاضر، بهبود یابد.


انتهای پیام/

ارسال نظر