در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۸۳۴۱۴
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۴
رییس پژوهشکده سرطان معتمد تاکید کرد
ییس پژوهشکده سرطان معتمد افزود: در جهاد دانشگاهی بحث توسعه فناوری را به عنوان سیاست راهبردی در پیش گرفته این و همین راهبرد را در پژوهشکده سرطان معتمد نیز در دستور کار قرار داده ایم. در حوزه توسعه فناوری های پیشرفته درمان (ATMP) تلاش های زیادی صورت گرفته است و با حضور پروفسور قوام زاده در پژوهشکده سرطان معتمد، نقطه عطفی در فعالیت های این مجموعه حاصل شده است.
به گزارش خبرگزاری دانا به نقل از ایسنا، دومین جشنواره تحقیقات سلول های بنیادی و خون ساز برتر ایران، ویژه پروفسور اردشیر قوام زاده، با همکاری انجمن سرطان شناسی و خون شناسی پزشکی ایران و پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشکاهی در تالار شهیدان پیرویان بیمارستان شریعتی برگزار شد.

 دکتر رامین صرامی فروشانی، رییس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی و رییس کمیته سلول درمانی و فناوری های نوین پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دومین جشنواره تحقیقات سلول های بنیادی و خون ساز برتر ایران، ویژه پروفسور اردشیر قوام زاده تاکید کرد: شناخته شدن به عنوان یک جهادگر در مجموعه جهاد دانشگاهی نیازمند بهره مندی از خصوصیات ویژه ای است و مصداق عینی یک جهادگر واقعی را در وجود پروفسور قوام زاده می بینیم. یک پزشک نمونه که هیچگاه به منافع شخصی خود توجه نکرده و همواره به فکر بیماران بوده است.

دکتر صرامی فروشانی افزود: ایشان در عین حال یک مدیر توانمند و جهادی است و تا کاری که برعهده گرفته است را به سرانجام نرساند، دست از کار نمی کشد و همواره به فکر خدمت به مردم و کشور است.  حاصل سال ها تلاش ایشان، تربیت شاگردانی است که امروز خود به متخصصانی برجسته تبدیل شده اند.   

دکتر صرامی فروشانی خاطر نشان کرد: افتخار ما در پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی است که از وجود ارزشمند استاد پروفسور قوام زاده بهره مند هستیم.

توسعه فناوری، سیاست راهبردی جهاد دانشگاهی

رییس پژوهشکده سرطان معتمد افزود: در جهاد دانشگاهی بحث توسعه فناوری را به عنوان سیاست راهبردی در پیش گرفته این و همین راهبرد را در پژوهشکده سرطان معتمد نیز در دستور کار قرار داده ایم. در حوزه توسعه  فناوری های پیشرفته درمان (ATMP) تلاش های زیادی صورت گرفته است و با حضور پروفسور قوام زاده در پژوهشکده سرطان معتمد، نقطه عطفی در فعالیت های این مجموعه حاصل شده است.

دکتر صرامی فروشانی خاطر نشان کرد: ۸ پروژه فناورانه را در پژوهشکده سرطان معتمد در دست انجام داریم و یکی از بالاترین بودجه های پژوهشی جهاد دانشگاهی به این پروژه های مهم تزریق می شود که این مسئله بخاطر حضور و اعتمادی است که به پروفسور قوام زاده وجود دارد.

رییس کمیته سلول درمانی و فناوری های نوین پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: در بحث سلول درمانی هم به این نکته اشاره کنم که پیوند مغز استخوان به خوبی انجام می سود، اما بحث سلول درمانی بسیار گسترده است و فقط محدود به سلول های بنیادی نیست. در عمل اینقدر که در پیوند مغز استخوان کار انجام شده است، در بخش بالین بیمار کارهای مطلوب انجام نشده است و بحث اصلی رگولیشن‌ها است. جمعی از بهترین متخصصان با تشکیل کارگروه، به دنبال تعیین سیاست ها، رگولیشن ها و تخصیص درست منابع در این بخش هستند و امیدواریم تلاش ها به نتیجه مطلوب برسد.

انتهای پیام/

ارسال نظر