در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۸۳۴۹۱
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲
رئیس دانشگاه صنعتی شریف:
رئیس دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه این دانشگاه رکورددار فعالیت‌های دانشگاهی در سطح ملی و بین‌المللی است، گفت : با یاری خدا برنامه‌های تحولی شریف در حوزه‌های پژوهش،نوآوری و آموزش را تحقق خواهیم بخشید.
به گزارش خبرگزاری دانا به نقل از ایسنا، دکتر رسول جلیلی در مراسم دانش‌آموختگی ۱۴۰۰- ۱۳۹۹ دانشگاه صنعتی شریف اظهار کرد: پس از گذشت ۳ سال از آخرین مراسم دانش‌آموختگی شریف و گذر از فراگیری کرونا در خدمت شما هستیم. 

وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی شریف با داشتن حدود ۴۷۰ عضو هیات علمی، حدود ۱۰ هزار دانشجو و حدود ۶۰ هزار دانش‌آموخته به نهال تنومندی تبدیل شده که همچون نگینی در آموزش عالی کشور و همچنین آموزش عالی در سطح جهان می‌درخشد. این درخشش مرهون زحمات اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه و همچنین وفاداری دانش‌آموختگان به دانشگاه است. 

دکتر جلیلی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی شریف محل تحصیل نخبگان و فداکاری اساتید در حوزه‌های آموزش، پژوهش و نوآوری و تلاش کارکنان دانشگاه است، ادامه داد: این فداکاری‌ها شریف را رکورددار فعالیت‌های دانشگاهی در سطح ملی و بین‌المللی نموده است. 

رئیس دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به شعار این دانشگاه خاطرنشان کرد: شعار ما در دوره کنونی مدیریت دانشگاه، " شریف برای زندگی است"، امیدوارم دانش‌آموختگان عزیز، دوران خوبی در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده باشند و علاوه بر آموخته‌های علمی، تعامل و تعالی و درس‌های اصلی زندگی همچون درس عزت، بزرگ‌منشی، احسان به والدین، احساس مسئولیت، کارآفرینی، احساس مسئولیت و خداباوری را یاد گرفته باشند. 

دکتر جلیلی افزود: معنای دیگر شریف برای زندگی این است که ما و شما دانش‌آموختگان چه تاثیری را برای آحاد جامعه ایران و جهان ایفا کرده یا خواهیم کرد. بدانید همه فعالیت‌های شما که متاثر از حضور در شریف باشد، معنای شریف برای زندگی را تکامل می‌بخشد. 

رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: در افق پیش روی شما چند گروه، چشم به راه اثرگذاری و ثروت آفرینی و نوآوری در فعالیت‌های شما هستند که شامل جامعه جهانی، هموطنان ،خانواده شما و اقوام شما هستند و این چشم به راهی فرصتی طلایی برای شما در ثبت نام شما در ورودی دانشگاه‌ها و ساختمان‌ها است. 

وی در پایان با تاکید بر اینکه ناحیه نوآوری شریف باید گسترش یابد اظهار کرد : با یاری خداوند و همدلی همه ذینفعان دانشگاه، درخشش نگین شریف را استمرار بخشیده و برنامه‌های تحولی شریف در حوزه‌های پژوهش،نوآوری و آموزش را تحقق خواهیم بخشید.

هیچگاه به کشور خیانت نکنید

همچنین در این مراسم، دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با قرائت یادداشتی از شهید عباس دوران گفت: این یادداشت را خواندم تا بدانید چه کسانی برای ما هزینه داده‌اند و این مسیر را انتخاب کرده‌اند. 

وی با بیان اینکه شما باید بدانید برنامه آینده شما چیست، ادامه داد: فرق من با شما این است که شما آینده دارید و شرایط و حق انتخاب دارید. 

دکتر ستاری افزود: شریف در سالیان اخیر تغییرات عمده‌ای داشته است. در سال ۶۹ که من دانشجوی شریف بودم، اطراف دانشگاه فقط مغازه‌های مکانیکی و ساندویچ فروشی بود ولی هم‌اکنون ببش از ۶۰ شرکت در اطراف این دانشگاه وجود دارد و این تازه ابتدای راه است. 

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه دانشگاه صنعتی شریف برای تمام دانشگاه‌ها الگو است، ادامه داد: به شما توصیه می‌کنم هیچ‌وقت به کشور خیانت نکنید. امیدوارم آینده خوبی در انتظارتان باشد و ۲۰ تا ۳۰ سال دیگر، زمان برای نوآوری، حرکت و کار پیش روی شماست. برای خود هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی کنید و به راهی که می‌خواهید طی کنید، فکر کنید.


یکی از بزرگترین حسرت‌های من رفتن شریفی‌ها به کشورهای دیگر است

در این مراسم عادل فردوسی پور استاد و دانش ‌آموخته دانشگاه صنعتی شریف گفت: این دو سال که در دانشگاه نبودید، جای خالی شما به شدت احساس می‌شد. شاید دانشجویی با خود فکر کند آموزش مجازی خوب بوده و مثلا دانشجوی ساکن شهرستان دیگر نیازی به رفت‌و آمد نداشته است و کارش راحت‌تر بوده است، ولی مطمئن هستم چند سال بعد حسرت این روزها را خواهید خورد. بهترین دوران زندگی همه ما دوران دانشجویی ما بوده است. 

وی ادامه داد: سه دهه از زندگی‌ام را در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده‌ام و از این بابت بسیار خوشحالم. 

فردوسی‌پور با بیان اینکه یکی از بزرگترین حسرت‌ها، ناراحتی‌ها و افسوس‌های من رفتن شما دانشجویان به کشورهای دیگر است، افزود: هر یک نفری که از ایران خارج می‌شود، خنجری به قلب ما می‌خورد و بسیار افسوس می‌خورم و ناراحت می‌شوم. البته بارها با دکتر سورنا ستاری صحبت کرده‌ام تا شرایطی فراهم شود که شما در کشور بمانید. میدانم شرایط بسیار سخت است و برای هیچ کدام از ما فرش قرمزی پهن نشده است و باید موانع زیادی را پشت سر بگذارید و کوشش بسیاری کنید تا به آنچه که استحقاقش را دارید، برسید. 

وی افزود : شاید در این مسیر، احساس کنید، افرادی که در قواره شما نیستند، بالای دست شما هستند ولی همه این موانع قابل برداشتن هستند و شما شریفی‌ها با استعداد و نبوغی که دارید، می‌توانید راه و مسیر خود را پیدا کنید. امروزه انقدر استارتاپ و مسیرهای خلاقانه وجود دارد که شاید نیازی نباشد شما منتژر استخدام بمانید. البته افرادی را که مسیر رفتن را انتخاب می‌کنند رادرک می‌کنم و به آنها احترام می‌گذارم. آنها نیز سختی‌های بسیاری متحمل می‌شوند و دیگری بودن را احساس می‌کنند. امیدوارم دانش‌آموختگانی که از کشور می‌روند نیز نام کشور را پرآوازه کنند و نام ایران برایشان مهم باشد. 

این استاد دانشگاه صنعتی شریف تصریح کرد: امیدواریم همه ما در کنار هم موانع را پشت سر بگذاریم و مسیر کشور را به سمت بهبود رو به جلو ببریم. بجنگیم و این موانع و مشکلاتی که پیش روی ما می‌گذارند را برداریم. 

فردوسی‌پور گفت: من خودم سختی‌ها و موانع زیادی را پشت سر گذاشتم. از گزارش تنیس شروع کردم ولی هیچگاه ناامید نشدم. قطعا شما نیز میتوانید مشکلات و موانع را پشت سر بگذارید. چون اگر اینگونه نبود، نخبه شریف نبودید. شما بهترین سال‌های زندگی خود در دبیرستان و دانشگاه را به جای خوش‌گذرانی بسیاری از هم و سن‌وسال‌های خود در کتابخانه و پشت لپ‌تاپ و کتاب گذارندید و انتظار دارید که شرایط خوبی داشته باشید. کمی صبر کنید و تلاش کنید تا ان‌شاءالله اتفاقات خوب بیفتد. 

در پایان این مراسم از اساتید جوان شایسته تقدیر، اساتید برتر و فارغ‌التحصیلان برتر مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تقدیر به عمل آمد. 


انتهای پیام/

ارسال نظر