در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۸۷۸۸۵
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۳
کارخانه‌های کره‌جنوبی با توجه به آیین‌نامه جدیدی که می‌گوید مدیریت می‌تواند به دلیل جراحت و آسیب به کارگر به زندان برود، برای جایگزینی انسان با ربات‌ها اهتمام می‌ورزند.
عجله کارخانه‌های کره‌جنوبی برای جایگزینی کارگران با ربات‌ها!به گزارش خبرگزاری دانا و به نقل از آی‌ای، در ماه ژانویه سال جاری، قانونی به نام "قانون مجازات بلایای جدی" در کره جنوبی اجرایی شد که مقررات جدید آن بیانگر این است که اگر کارگران در حین انجام کار جان خود را از دست بدهند یا صدمات جدی ببینند، دادگاه‌ها می‌توانند مدیرعامل یا مدیران بلندپایه شرکت‌های آنها را جریمه کنند یا حتی آنها را به زندان بفرستند.

بر همین اساس در گزارشی که به تازگی منتشر شده آمده است، این رویداد موجب افزایش سرمایه‌گذاری روی ربات‌ها در این کشور شده است.

"کیم یونگ رائه" مدیرعامل شرکت "اسپیفاکس"(Speefox) که بزرگترین تولید کننده خازن در کره جنوبی است، می‌گوید: ما در طول تاریخ خود، همیشه مجبور بوده‌ایم راه‌هایی برای پیشرو بودن پیدا کنیم. اتوماسیون هم گام بعدی در همین فرآیند است.

"کیم هیو جین" یکی از مدیران ارشد این شرکت نیز افزود: این قانون در حال حاضر به یک مشکل بزرگ در تجارت تبدیل شده است. خوشبختانه ما از قبل در حال خودکارسازی صنایع بوده‌ایم، بنابراین می‌توان گفت برای این قانون آماده بودیم.

این قانون جدید، شرکت‌ها را وادار کرده است تا به دنبال گزینه‌هایی برای تعدیل برخی کارگران یا شاید حتی تعدیل همه کارگران خود باشند.

"جونگ جین وو" استاد دانشگاه ملی علم و فناوری سئول که روی ایمنی شغلی مطالعه می‌کند، می‌گوید: شرکت‌ها در حال پیش رفتن به سمت کاهش نیروی کار انسانی خود هستند.

این قانون در ابتدا به عنوان یک گام بزرگ رو به جلو برای حقوق کارگران مورد استقبال قرار گرفت. اما شرکت‌ها، عمدتاً تولیدکنندگان و شرکت‌های ساختمانی علیه آن استدلال کردند و بیان کردند که جرم‌انگاری مدیران ارشد ناعادلانه است و این قانون بسیار مبهم است و منجر به عدم اطمینان در مورد اینکه دقیقاً چه کسی مقصر است و چگونه از آن اجتناب شود، می‌شود.

کره جنوبی به فقدان ایمنی در کارخانه‌هایش مشهور است، چیزی که برای چنین کشوری که از نظر فناوری پیشرفته است، هم گیج کننده و هم ناراحت کننده است.

"لی جون وون" کارشناس ایمنی در دانشگاه "سونگسیل" سئول می‌گوید: حوادث ایمنی مکرر یک عیب بزرگ برای کشوری با درآمد سرانه حدود ۳۰ هزار دلار است. طبیعی است که شرکت‌ها به دنبال سود هستند، اما آنها باید این کار را همراه با تامین ایمنی انجام دهند.

اکنون دولت کره جنوبی وارد عمل شده و متعهد شده است که به شرکت‌ها کمک کند تا استانداردهای ایمنی خود را بهبود بخشند.

وزارت کار کره جنوبی اعلام کرده است: آنچه مهمتر از خرید تجهیزات جدید است، این است که شرکت‌ها اهمیت ایمنی و پیشگیری از حوادث صنعتی را بشناسند و در نتیجه سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت را ایجاد و اجرا کنند. این یک مسئولیت اساسی دولت است که از جان گرانبها و ایمنی کارگران محافظت کند.

اما آیا این وزارتخانه به هدف والای خود خواهد رسید یا اینکه شهروندان این کشور شاهد جایگزینی کارگران در سراسر کشور با ربات‌ها خواهد بود؟ تنها زمان نشان خواهد داد که این سرانجامِ این موضوع چه می‌شود.

انتهای پیام


ارسال نظر