در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۹۲۱۳۳
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۵
نشست هم‌اندیشی معاونان پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران و برادران با حضور برگزیدگان سیزدهمین جشنواره علامه حلی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری دانا نشست هم‌اندیشی معاونان پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران و برادران با حضور برگزیدگان سیزدهمین جشنواره علامه حلی در سالن شهید سلیمانی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برگزار شد و در این نشست حجت الاسلام والمسلمین مقیمی حاجی معاون پژوهش حوزه های علمیه برادران و خانم متولیان معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران و همچنین تعدادی از برگزیدگان سیزدهمین جشنواره علامه حلی سخنرانی و مطالبی را ارائه کردند.

در ابتدای نشست حجت الاسلام والمسلمین مقیمی حاجی با بیان این که فرآیند تحصیل در حوزه های علمیه، بخش عمده آن مربوط به تحقیق است، اظهار داشت: کسی که مسیر علم را به درستی بپیماید، باید به مقصدی برسد که محقق و پژوهشگر شود.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره علامه حلی در سه سطح مدرسه ای، استانی و کشوری، افزود: امسال سیزدهمین جشنواره علامه حلی را با حضور برگزیدگانی از حوزه های علمیه برادران و خواهران و از استان های مختلف برگزار خواهیم کرد.

معاون پژوهش حوزه های علمیه ادامه داد: جشنواره هایی نظیر جشنواره علامه حلی نشانگر ظرفیت های عظیم طلاب پژوهشگر در سطح استان های مختلف است و امسال با توجه به این که یک سوم برگزیدگان جشنواره از استان قم هستند ولی این استان با توجه به سرانه و شاخص ها، از نظر برگزیدگی در رتبه سوم قرار دارد و استان های هرمزگان و کهگیلویه و بویراحمد به ترتیب استان های اول و دوم هستند.

وی کسب رتبه استان برگزیده از سوی استان هرمزگان را نشان دهنده ظرفیت های بالای استان برشمرد که توانسته اند در مباحث پژوهشی از استان هایی همچون قم پیشی بگیرند و یا با برخی استان های بهتر برخوردار هماوردی علمی و پژوهشی داشته باشند.

در بخش بعدی نشست خانم متولیان، معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران با اشاره به برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره سیزدهم علامه حلی و تنوع آثار ارسالی به جشنواره نظیر مقاله، پایان نامه، تحقیق پایانی و کتاب از سوی طلاب، خاطرنشان کرد: این جشنواره‌ها آوردگاه هایی هستند که طلاب پژوهشگر می توانند توانایی های علمی و پژوهشی خود را به منصه ظهور بگذارند.

وی بیان داشت: امروز دنیای معاصر و دنیای بین الملل منتظر مبانی ارائه شده توسط عالمان و پژوهشگران است که بتوانند نظریه های دینی و معرفتی را جهت ایجاد زیست اجتماعی سالم ارائه دهند و حوزه های علمیه در خط مقدم این عرصه بوده و مهم ترین، دقیق ترین و عملیاتی ترین رسالت را بر عهده دارند.

معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران افزود: لازم است گروه ها و شبکه هایی از پژوهشگران بین حوزه های علمیه خواهران و برادران راه اندازی شود تا بتوانیم در آینده گام های مهم تری در عرصه پژوهش، تحقیق و نظریه پردازی برداریم.

در بخش پایانی نشست نیز تعدادی از برگزیدگان جشنواره به بیان نقطه نظرات خود پرداختند که ایجاد فضای تربیت پژوهشی در مدارس، راه اندازی سامانه هایی جهت جمع آوری پژوهش های طلاب، ایجاد کتابخانه تخصصی پژوهشی جهت گردآوری پژوهش ها و معرفی بیشتر ظرفیت های جشنواره های پژوهشی به طلاب برخی از این موارد بود.

ارسال نظر