در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۹۲۱۸۴
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲
­مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش، از برگزاری ۱۸۴ جشن وصال در ۱۵۰ شهر کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری دانا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، حجت الاسلام والمسلمین مهدی متقی فر با اشاره به برگزاری جشن وصال در تهران با حضور رئیس جمهور گفت: هفته ازدواج امسال با امتداد جشن وصال در ۱۵۰ شهر کشور (۳۱ مرکز استان و ۱۱۹ شهرستان) برگزار شد و با توجه به برگزاری چند جشن در برخی مراکز استان ها، در مجموع ۱۸۴ جشن وصال در کل کشور برگزار شد.
وی اضافه کرد: با شعار «ازدواج آسان و آسمانی» جشن‌های وصال با محوریت ازدواج آسان و حذف تشریفات در کل کشور برگزار شد و در کنار این جشن ها، در سراسر کشور رویداد‌های آموزشی، مشاوره رایگان پیش از ازدواج و اکران بیلبورد‌های شهری با موضوع ازدواج آسان برگزار شد و فقط در تهران ۳۰۰ بیلبورد تبلیغاتی در حوزه ازدواج با همکاری سازمان زیباسازی شهرداری تهران به نمایش درآمد.
­مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش ادامه داد: همچنین با همکاری رسانه ملی برنامه‌های تلویزیونی در کل کشور به نمایش درآمد و نمونه آن اجرای برنامه ۶ قسمتی «جشن وصال» شبکه ۳ سیما با محوریت معرفی زوجین ساده زیست بود که این زوج‌ها با حضور یک کارشناس از تجربیات شان می‌گفتند.
متقی فر گفت: اهدای جهیزیه، ارائه خدمات عروسی با تخفیف یا رایگان و ... از دیگر برنامه‌های اجرا شده در این هفته بود.
وی با قدردانی از استانداری‌ها برای برپایی ستاد‌های ساماندهی امور جوانان با موضوع ازدواج، افزود: امیدواریم با پیگیری محوریت ازداواج آسان بتوانیم با حذف تشریفات و سنت‌های غلط، برای افزایش آمار ازدواج قدمی برداریم.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان تصریح کرد: دستورات رئیس جمهور در جشن وصال، هدیه‌ای برای جوانان بود و حتما پیگیر اجرایی شدن این دستورات خوهیم بود تا به ثمر بنشینند و عایدات و منافعش نصیب جوانان و زندگی آن‌ها شود.
متقی فر درخصوص تاثیر برنامه‌های هفته ازدواج بر افزایش نرخ ازدواج جوانان، گفت: قطعاً کار ترویجی و تبلیغی در نهادینه شدن فرهنگ و شکستن سنت‌های غلط تاثیر بسزایی دارد، اما این گام اول است و ما باید در این حوزه اقدامات متعددی از طریق کارگاه‌های آموزشی انجام دهیم و بر محور ازدواج آسان تمرکز کنیم.
وی افزود: بسیاری از موانع و ترس‌هایی که برای جوانان در مسیر ازدواج ایجاد می‌شود هزینه‌های گزاف، تشریفات و بدعت‌های غلط است. امروزه جوانان به خاطر اینکه دیگران راضی باشند زیر بار بدهی‌های سنگینی می‌روند که مثلاً یک جشن باشکوه برگزار کنند در صورتی که هزینه این جشن می‌تواند صرف زندگی زوجین شود و قطعاً در خوشبختی آن‌ها تاثیر بسیار بالایی خواهد داشت، ما باید در این حوزه فرهنگ سازی کنیم.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان با تاکید بر تداوم فعالیت‌های فرهنگی درخصوص ازدواج آسان، اضافه کرد: در مسیر فرهنگ سازی ازدواج آسان ما از طریق کارگاه‌های آموزشی، مراکز مشاوره، تبلیغات و ساخت برنامه‌های رسانه‌ای، فعالیت‌های خود را در طول سال ادامه خواهیم داد و همکاری نزدیکی با رسانه ملی و مراکز صدا و سیمای استان‌ها برای تولید برنامه‌های هنری و رسانه‌ای در حوزه ازدواج آسان خواهیم داشت.
متقی فر با بیان اینکه هر فرهنگی برای نهادینه شدن نیاز به زمان دارد، گفت: سنت‌های غلط درخصوص ازدواج، متاسفانه با گذشت زمان، به ارزش تبدیل شده اند و ما باید این سنت‌های غلط را اصلاح کنیم.

ارسال نظر