در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۹۴۸۰۲
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۰
در نشست سرپرست پژوهشگاه مواد و انرژی با مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی (توان) زمینه‌های همکاری مشترک و گسترش همکاری‌ها در موضوعات پژوهشی مرتبط بین دو مجموعه بررسی شد.
همکاری‌های پژوهشگاه مواد و انرژی با سازمان توسعه منابع انرژی گسترش می یابد
به گزارش خبرگزاری دانا، حمید امیدوار، سرپرست پژوهشگاه مواد و انرژی در نشست با مهندس سید مصطفی هاشمی گلپایگانی مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی (توان) و هیات همراه که با حضور مدیران و اعضای هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد، ضمن خوش آمدگویی، از مجموعه سازمان "توان" خواست تا با تعریف پروژه‌های کلان، هم از ظرفیت و پتانسیل تمامی محققان پژوهشگاه استفاده کرده و هم در راستای کمک به حل مسائل موجود در کشور، همکاری کنند.

وی تعریف و انجام طرح‌های کلان پژوهشی را راهکاری برای خارج شدن از ارتباطات فرسایشی دانست و گفت: پروژه‌هایی همچون تولید صفحات خورشیدی، باتری‌های لیتیومی و استحصال مواد از شورابه‌ها، در پژوهشگاه مواد و انرژی درحال اجراست که می‌توان به‌طور مشترک روی آن کار کرد.

مهندس سید مصطفی هاشمی گلپایگانی مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی (توان) نیز در این نشست ضمن استقبال از پروژه‌های پژوهشگاه مواد و انرژی اظهار کرد: پژوهشگاه مواد و انرژی پتانسیل بسیار بالایی منطبق بر فعالیت‌های سازمان "توان" دارد و موضوع دستاوردهای آن به روز و کاربردی است، به‌طوری که این سازمان می‌تواند در موضوعات پژوهشی بسیاری با مجموعه پژوهشگاه همکاری داشته باشد.

وی افزود: در حوزه لیتیوم به‌صورت خاص، آمادگی همکاری و فعالیت تحقیقاتی و تولیدی با پژوهشگاه را داریم.

مهندس هاشمی گلپایگانی گفت: بحث ذخیره‌سازها، بحث مواد پیشرفته؛ استحصال و بازیافت و نیز بحث انرژی‌های تجدیدپذیر؛ توربین‌های بادی و تولید صفحات خورشیدی، از موضوعاتی است که مرتبط با فعالیت‌های سازمان "توان" است و می‌توان در این زمینه‌ها نیز همکاری کرد.

مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی (توان) ضمن اعلام آمادگی برای تعریف پروژه کلان در پژوهشگاه مواد و انرژی، افزود: "تولید صفحات خورشیدی" می‌تواند به‌عنوان یک پروژه کلان تعریف شده و اجرایی شود.

به نقل از وزارت علوم، در پایان به درخواست دکتر امیدوار مقرر شد کارگروهی مشترک، تشکیل شود و با برگزاری جلسات بیشتر، موضوعات مورد همکاری را پیگیری و اجرایی کنند.

انتهای پیام

ارسال نظر