به گزارش خبرگزاری دانا به نقل از شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) «سیدزمان حسینی» ادامه داد: نخستین واحد نیروگاه گازی سمنان از طرح احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاههای صنایع معدنی به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات که عملیات اجرایی آن از اسفند ماه ۱۴۰۰ آغاز شده بود با شبکه سنکرون شد که یک رکورد جدید و بی نظیر در این زمینه محسوب میشود.
وی افزود: ظرفیت نیروگاه سمنان از ۲ واحد گازی هر کدام به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات به سه واحد رسیده است، عملیات اجرایی فاز دوم توسعه آن به عنوان واحد ۴ نیز آغاز شده است.
پیشتر مجری طرح احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه توسط صنایع گفت: ظرفیت مورد تقاضا برای احداث نیروگاه در شروع تفاهمنامه ۱۰ هزار مگاوات بود که با استقبال صورتگرفته در یک مرحله به ۱۲ هزار و در حال حاضر به ۱۶ هزار و ۵۰۰ مگاوات افزایشیافته است.
«سید زمان حسینی» افزود: فروردین امسال تفاهمنامه احداث نیروگاهها توسط صنایع در صحن علنی مجلس شورای اسلامی تصویب و پشتوانه قانونی به خود گرفت و برایناساس وزارتخانههای نیرو، صمت و نفت ملزم به اجرای آن شدند.
وی با اشاره به همکاری و تعامل میان مدیران وزارتخانههای نیرو، صمت و صنایع معدنی در زمینه احداث نیروگاه توسط صنایع، ادامه داد: بهطورکلی دوره پیشبرد احداث نیروگاه که ۱۴ تا ۱۸ ماه به طول میانجامد، با پیگیریها و هماهنگیهای انجام شده به ۶ ماه کاهش یافت که در نوع خود رکورد محسوب میشود.
مجری طرح احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه توسط صنایع در باره دوره پیشبرد گفت: دوره پیشبرد شامل انتخاب مشاور، انجام مطالعات اولیه، انتخاب ساختگاه، مطالعات شبکه، مطالعات و اخذ مجوزهای محیطزیست، مجوزهای پدافند غیرعامل، تأمین آب و سوخت پروژه، تأمین مالی و انتخاب پیمانکار است.
انتهای پیام/