به گزارش پایگاه خبری دانا، حمید طریفی حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در برنامه «روزنه» رادیو گفتگو در مورد نوبت دهی سنجش سلامت به یک میلیون کلاس اولی، اظهار کرد: پیش بینی ما از خردادماه که کار سنجش را آغاز کردیم این بود که یک میلیون و ۴۶۴ هزار و ۳۰۰ نفر نوآموز بدو ورود به دبستان را داشته باشیم.
وی با اشاره به وجود ۱۲۰۰ پایگاه اولیه سنجش، ۸۰۰ پایگاه تخصصی و ۴۲۷ پایگاه سیار مخصوص مناطق عشایری و صعب العبور، افزود: تا به این لحظه ۵۵ درصد از کار نوبت دهی و ارزیابی سنجش کل جمعیت نوآموزان به طور کامل انجام شده است.
طریفی حسینی گفت: در حال حاضر نوبت گیری یک میلیون و ۱۷۹ هزار و ۷۳۱ نفر از نوآموزان انجام شده و از این تعداد، کار ارزیابی ۸۱۱ هزار و ۴۰۰ نفر انجام و به خانواده آنها نیز اطلاعرسانی شده و میتوانند ثبت نام خود را قطعی کنند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی عنوان کرد: برآورد ما این است که طرح سنجش سلامت و غربالگری نوآموزان تا اواسط شهریور ماه به صورت کامل و حدوداً صد درصدی انجام شود.
وی با بیان اینکه طرح سنجش سلامت ۲۹ سال است که در مقیاس ملی اجرا میشود و کارکردهای مهمی هم دارد، گفت: یکی از مهمترین کارکردها، کیفیت سازی و کارآمدسازی برنامههای آموزشی و پرورشی متناسب با استعدادها و توانمندیهای دانش آموزان در طول سال تحصیلی است.
طریفی حسینی پیشگیری از بروز معلولیتهای ثانویه و مداخلات به هنگام در سنین طلایی رشد بچهها و تعیین دقیق جایگاه آموزشی نوآموزان را نیز به عنوان دیگر کارکردهای طرح سنجش سلامت مطرح کرد و افزود: کمتر از نیم درصد نوآموزانی که در طرح سنجش شرکت میکنند به عنوان دانش آموزان استثنایی تشخیص داده میشوند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۹ گروه از دانشآموزان تحت پوشش سازمان آموزش و پرورش استثنایی هستند، گفت: امسال قرار است که دو گروه از بچهها یعنی کسانی که بیش فعالی دارند و بچههایی که اختلال گفتاری و زبانی دارند را به گروههای هدف اضافه کنیم.
انتهای پیام/